Stäng filter
0 kr.
30.000 kr.
1 sovr.
8 sovr.
1 km
60 km
Visa 20 hyra bostad
Filter icon Filtrera sökning
BostadsAgent - helt gratis: Få e-post, när det kommer nya bostäder som matchar dina önskemål
Sortering:
20 lediga hyresbostäder

Hyra Bostad i Landskrona - Se alla lediga hyresbostäder i Landskrona

Landskrona ligger strategiskt mitt på den skånska västkusten, bara ett stenkast från Malmö, Helsingborg och Köpenhamn med bra kommunikationer.I Landskrona hittar du en trivsam blandning mellan natur, kultur, fritidsaktiviteter och shopping kombinerat med ett rikt restaurang- och nöjesliv. Från Landskrona pendlar man enkelt med tåg norrut, söderut och till Danmark och efter 45 minuters bilfärd når man flygplatserna på Sturup och Kastrup. Här finns också en båtförbindelse till Ven. Læs mere
Någorlundavägen 17, 261 93 Saxtorp, Sverige
Camera icon
10
Läs mer
12.650 kr.
4 rum
70 m2

Saxtorp

Storgatan 31 A, Landskrona Centrum
Camera icon
1
Ny
Läs mer
8.926 kr.
3 rum
109 m2

Storgatan 31 a

Storgatan 33, Landskrona Centrum
Camera icon
1
Ny
Läs mer
9.716 kr.
3 rum
112 m2

Storgatan 33

Järnvägsgatan 6, Landskrona Centrum
Camera icon
2
Ny
Läs mer
9.826 kr.
35 rum
114 m2

Järnvägsgatan 6

Rådmansgatan 5, Landskrona Centrum
Camera icon
2
Ny
Läs mer
7.633 kr.
3 rum
84 m2

Rådmansgatan 5

Stora Strandgatan 11 N - 1308, Landskrona Centrum
Camera icon
1
Ny
Läs mer
6.358 kr.
3 rum
70 m2

Stora strandgatan 11 n ...

Badhusgatan, Landskrona
Camera icon
1
Ny
Läs mer
10.700 kr.
2 rum
65 m2

Lägenhet - badhusgatan,...

Almstigen
Camera icon
13
Läs mer
23.000 kr.
6 rum
170 m2

Almstigen, tyresö

S:t Olovsgatan 15, 261 36 Landskrona
Camera icon
5
Läs mer
6.000 kr.
1 rum
15 m2

Stf landskrona vandrarhem

Öresundsgatan, Landskrona
Camera icon
3
Läs mer
5.340 kr.
1 rum
14 m2

Öresundsgatan, landskrona

Öresundsgatan, Landskrona
Camera icon
10
Läs mer
28.740 kr.
6 rum
190 m2

Öresundsgatan, landskrona

Öresundsgatan, Landskrona
Camera icon
2
Läs mer
8.960 kr.
2 rum
42 m2

Öresundsgatan, landskrona

Öresundsgatan, Landskrona
Camera icon
2
Läs mer
8.960 kr.
2 rum
42 m2

Öresundsgatan, landskrona

Nannagården 31, 261 62 Glumslöv, Sverige
Camera icon
5
Läs mer
6.900 kr.
1 rum
20 m2

Glumslöv

Nannagården, Glumslöv
Camera icon
5
Ny
Läs mer
6.500 kr.
1 rum
20 m2

Lägenhet - nannagården,...

Ringvägen , Landskrona
Camera icon
0
Ny
Läs mer
3.500 kr.
1 rum
12 m2

Rum i lägenhet - ringvä...

Lupinvägen, Landskrona
Camera icon
0
Läs mer
18.000 kr.
5 rum
108 m2

Lupinvägen, landskrona

Härslövsvägen 238, 261 92 Härslöv
Camera icon
0
Läs mer
3.600 kr.
1 rum
11 m2

Mysigt rum på 1 våning ...

Härslövsvägen 238, 261 92 Härslöv
Camera icon
0
Läs mer
3.600 kr.
1 rum
11 m2

Mysigt rum på 2 våning...

Härslövsvägen 238, 261 92 Härslöv
Camera icon
0
Läs mer
3.500 kr.
1 rum
10 m2

Rum på 2 våning i ett k...


Hyra bostad i Landskrona

Landskrona med havet som granne

I Landskrona finns Citadellet, en försvarsanläggning från 1500-talet. Här finns också landets äldsta kolonistugor, Citadellkolonierna. I Landskrona kan du cykla eller vandra längs den vackra kusten eller ta båten till Ven och hyra en av de gula cyklarna och utforska ön. På havet kan du  prova fiskelyckan med turbåtarna som går dagligen eller testa kitesurfing i Lundåkrabukten.
 

Fördelarna med att bo i hyreslägenhet i Landskrona

Vi har gjort en lista över några av alla de fördelar som finns med att bo i hyreslägenhet i Landskrona, ta en titt och börja din sökning efter lediga lägenheter i Landskrona redan idag.

Landskrona har en skön blandning av kultur och natur

I Landskrona finner man en skön blandning mellan natur, kultur och aktiviteter.
Här finns konsthall, teater och flera bibliotek, sport- och simhallar samt äventyrs anläggningen Karlslundsbadet. Landskrona Golfklubb har en av Sveriges vackraste golfbanor och Borstahusens vatten är utmärkta för vindsurfing och segling.

I Landskrona finns bad för alla väder

I Landskrona finns inomhusbad med utebassäng, friluftsbad och strandbad. Inomhusbadet heter Karlslundsbadet och är ett spännande familjebad med bassänger, vattenrutschbanor, grottor, bubbelpool, utebassäng, relaxavdelning och en välsorterad cafeteria. Citadellbadet är ett friluftsbad som ligger nära centrum och fästningen, Landskrona Citadell. Här finns hopptorn och bassänger med saltvatten från Öresund. I norra delen av kommunen finns ett lite mindre bad, Härslövs friluftsbad.

Landskrona har något för alla

Landskronas museer och konsthall har program för hela familjen. På Ven finns Tycho Brahe-museet, På Landskrona museum kan du njuta av Carl Fredrik Reuterswärds konst och skulpturer i utställningen Non-Violence och njuta av den vackra trädgården i Rothoffs museikoloni. Landskrona konsthall anses vara en av Sveriges vackraste.

Landskrona ligger nära allt

Inom en timme når du tre flygplatser; Ängelholm, Sturup och Kastrup. I Landskrona kan du ta dig runt med stadsbuss, regionbuss, tåg eller båt, både inom och utanför staden. Ventrafiken har hand om båttrafiken till Ven.

Landskrona för företagande

Landskrona är en stad med stark framåtanda, inte minst inom näringslivet. Stadens attraktiva läge mitt i Greater Copenhagen innebär möjligheter för både befintligt näringsliv och nyföretagande. Landskrona ligger nära både storstäder, flygplats, universitet och har inte minst en infrastruktur som är rankad i topp i Sverige. Fiberutbyggnaden är dessutom bäst i Sverige, vilket gynnar näringslivet.

Att bo i hyreslägenhet i Landskrona

Har du fastnat för Landskrona och bestämt dig för att du vill hitta en lägenhet här, så kan det vara bra att ta reda på vilka områden som kan vara intressanta att bo i. Vi har listat några av de områden som du kan kika lite närmare på. Var ute i god tid och bestäm dig för vilken storlek, läge och typ av hyreslägenhet du kan tänka dig.

Vilken stadsdel skall du då leta efter din nya hyreslägenhet i?

  • Centrum I centrum upplever du nöjeslivet med pubar, restauranger och shopping. Här är allting nära; restauranger, shopping och andra nöjen. I området ligger Rådhustorget med sin stora fontän ”Västanvind”. Kommunikationerna är goda och härifrån kan man ta trådbussen till järnvägsstationen eller färjeterminalen i hamnen, för att sedan ta sig vidare till ön Ven.

  • Citadellstaden Här hittar du äldre bostadskvarter med charmiga välbehållna fastigheter och trivsamma gårdsmiljöer. På väg ner mot centrum passeras skola och en omgjord brandstation, vilken idag är bibliotek, café och lägenheter.

  • Väster Här finns äldre kvarter beläget på gångavstånd från centrum.
    Ta en avkopplande promenad längs Linjen, Nyhamn och Citadellet i en härlig miljö.

  • Öster Charmiga Öster är barnvänligt och här har du gångavstånd till centrum. Härliga gårdsmiljöer tilltalar både yngre som äldre. Du kan även njuta av teaterparken som ligger inom promenadavstånd.

  • Hyllingelyckan Hyllingelyckan är ett barnvänligt område med härliga grönytor, koloniområde och fågeldamm som ligger öster om Landskrona. Det gamla vattentornet är ombyggt till bostäder och här hittar du unika lägenheter. På cykelavstånd finns järnvägsstation och ett mindre köpcentrum.

  • Nyhamn I Nyhamn finns havet runt hörnet. Här har du din båt vid kajen, och du kan ta en promenad och njuta av den härliga miljön längs Linjen och runt Citadellet.

  • Kvarntorget 1800-talshusen vid Kvarntorget är det som en gång var Landskronas fattigkvarter. Idag är det ett stycke levande kulturhistoria. Inne bland bostadshusen runt Kvarntorget mitt i Landskrona ligger en vacker, röd stubbmölla på det så kallade Kvarnberget. Kvarnen byggdes 1737, årtalet finns inristat i en av möllans bjälkar. Wetterlin var en av ägarna till kvarnen och det är troligen från honom kvarnen har fått sitt namn - Vetterlindska möllan.

  • Nya Gårdarna Nya Gårdarna är ett område utan genomfartstrafik, med modern karaktär och en unik identitet. Husens placering och den grönskande allmänna torgytan bjuder till gemenskap och samvaro. Här bor du nära centrum, Karlslundsparken och det pittoreska koloniområdet Kopparhögarna. Det är bekvämt gång- och cykelavstånd till Landskronas centrum med alla faciliteter.

Snabb omsättning på hyreslägenheter i Landskrona

Om du vill hitta din drömlägenhet i Landskrona behöver du aktivt söka efter lägenhet. Det är alltid bra att vara ute i god tid när du letar hyreslägenhet i Landskrona då omsättningen är hög och de attraktiva lägena och hyrorna försvinner snabbt.  

Att hyra en lägenhet i andra hand kan vara ett alternativ

Fundera även på om du kan tänka dig att hyra en lägenhet i andra hand. Andrahandslägenheter är ofta möblerade och ett andrahandskontrakt kan vara perfekt för den som just flyttat hemifrån eller bara planerar att bo i Landskrona under en kortare tid till exempel för att studera eller arbeta.

Gå på visningar när du letar hyreslägenhet i Landskrona

När du väl hittat en lägenhet i Landskrona, som verkar vara intressant, är det bra om du går på visning. Förutom att kontrollera att själva hyreslägenheten stämmer med dina krav och beskrivning, kan du också höra dig för om gemensamma utrymmen, förråd och eventuell parkeringsplats.

+46 8 446 892 65 (måndag till fredag 09.30-12.00)
info@bostadshub.se (måndag till fredag 10.00-16.00)