Stäng filter
0 kr.
30.000 kr.
1 sovr.
8 sovr.
1 km
60 km
Visa 21 hyra bostad
Filter icon Filtrera sökning
BostadsAgent - helt gratis: Få e-post, när det kommer nya bostäder som matchar dina önskemål
Sortering:
21 lediga hyresbostäder

Hyra Bostad i Nykoping - Se alla lediga hyresbostäder i Nykoping

I Nyköping är det nära till skärgård, restauranger, shopping och kulturupplevelser. Nyköping är mer än bara centralorten. Småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Nävekvarn, Jönåker, Tystberga, Stavsjö och Ålberga har var och en sin egen karaktär och fördel. Tack vare närheten till Stockholm Skavsta Flygplats som är Sveriges femte största flygplats når du hela världen härifrån. Læs mere
Nyköping
Camera icon
1
Läs mer
6.125 kr.
2 rum
54 m2

Uthyres

Thorsmans väg 2, Nyköping
Camera icon
5
Läs mer
6.793 kr.
1 rum
36 m2

Thorsmans väg 2, nyköping

Thorsmans väg 2, Nyköping
Camera icon
5
Läs mer
9.103 kr.
2 rum
55 m2

Thorsmans väg 2, nyköping

Thorsmans väg 4, Nyköping
Camera icon
5
Läs mer
6.793 kr.
1 rum
36 m2

Thorsmans väg 4, nyköping

Thorsmans väg 4, Nyköping
Camera icon
5
Läs mer
13.577 kr.
4 rum
94 m2

Thorsmans väg 4, nyköping

Thorsmans väg 2, Nyköping
Camera icon
5
Ny
Läs mer
6.793 kr.
1 rum
36 m2

Thorsmans väg 2, nyköping

Bagaregatan 36 E, Nyköping
Camera icon
3
Ny
Läs mer
6.103 kr.
2 rum
52 m2

Bagaregatan 36 e, nyköping

V Storgatan 14, Nyköping
Camera icon
3
Ny
Läs mer
5.208 kr.
1 rum
48 m2

V storgatan 14, nyköping

Ringvägen , Nyköping
Camera icon
8
Ny
Läs mer
7.063 kr.
3 rum
72 m2

Lägenhet - ringvägen , ...

Ringvägen, Nyköping
Camera icon
7
Läs mer
7.063 kr.
3 rum
72 m2

Lägenhet - ringvägen , ...

ringvägen, nyköping
Camera icon
4
Ny
Läs mer
10.000 kr.
3 rum
73 m2

Lägenhet - ringvägen, n...

Johan Skyttes Väg 4, Nyköping
Camera icon
4
Läs mer
8.142 kr.
2 rum
51 m2

Johan skyttes väg 4, ny...

Johan Skyttes Väg 10, Nyköping
Camera icon
4
Ny
Läs mer
12.696 kr.
4 rum
96 m2

Johan skyttes väg 10, n...

Marsvägen 30, Nyköping
Camera icon
4
Ny
Läs mer
6.774 kr.
2 rum
68 m2

Marsvägen 30

Flygrakan , Nyköping
Camera icon
5
Ny
Läs mer
9.700 kr.
2 rum
55 m2

Lägenhet - flygrakan , ...

Flygrakan, Nyköping
Camera icon
5
Ny
Läs mer
9.700 kr.
2 rum
55 m2

Lägenhet - flygrakan , ...

Flygrakan, Nyköping
Camera icon
5
Ny
Läs mer
9.700 kr.
2 rum
55 m2

Lägenhet - flygrakan , ...

Båtsmansvägen, Nyköping
Camera icon
10
Ny
Läs mer
20.000 kr.
9 rum
183 m2

Hus - båtsmansvägen , n...

Thorsmans väg 2, Nyköping
Camera icon
0
Ny
Läs mer
8.073 kr.
2 rum
44 m2

Thorsmans väg 2, nyköping

Östra Storgatan 6, Nyköping
Camera icon
0
Ny
Läs mer
10.873 kr.
6 rum
113 m2

Östra storgatan 6, nyk...

Nyköping Centralt
Camera icon
0
Läs mer
8.000 kr.
2 rum
56 m2

2rok centrala nyköping


Hyra bostad i Nyköping

Historiens vingslag känns i Nyköping

Här har kungligheter bott genom historien. Karl IX byggde upp Nyköpingshus till ett vackert renässansslott under 1500-talet. Historiens vingslag kan upplevas på många olika sätt. Här ligger också NK-villan som är symbol för ett gediget hantverk på samma plats där NKs möbelverkstäder en gång låg.
 

Fördelarna med att bo i hyreslägenhet i Nyköping

Vi har gjort en lista över några av alla de fördelar som finns med att bo i hyreslägenhet i Nyköping, ta en titt och börja din sökning efter lediga lägenheter i Nyköping redan idag.

Nyköping har mycket att erbjuda när det gäller kultur och fritid

Culturum är Nyköpings prisbelönta kulturhus. Här samsas bibliotek och konsertsal. Nyköping har också Barnkulturcentrum som ordnar pyssel och aktiviteter i alla former. Gillar du sport ska du ta dig till Rosvalla. Här finns både restauranger och alla möjliga sporthallar och planer. Bryggeriet har allsköns kulturaktiviteter, här finns bland annat möbeltapetserare, designers och konstnärer.

I Nyköping finns goda kommunikationer med omvärlden

E4:an går förbi strax utanför Nyköping och med tågen tar du dig smidigt till Stockholm eller mot Norrköping och Linköping. Europa når du på bara någon timme, via Stockholm Skavsta Flygplats.

Företag trivs i Nyköping

Nyföretagandet har ökat kraftigt vilket är glädjande eftersom nyföretagande är ett mått på dynamiken i näringslivet. Inom kommunen finns cirka 22 600 arbetstillfällen. Stora arbetsgivare, är Nyköpings kommun, Landstinget Sörmland, Schneider Electric Sverige AB, Orio, SSAB i Oxelösund, Studsvik Nuclear AB, Eberspächer och Stockholm Skavsta flygplats. Kommunens läge och dess goda relationer med högskolor och universitet i regionen, samt etablering av Ryanairs Nordiska nav på Stockholm-Skavsta flygplats gör Nyköping till en bra etableringsort i Mälardalen.

Nyköpings Arenor knutpunkt för kultur och idrott

Nyköpings Arenor erbjuder toppmoderna arenamiljöer och service och flexibilitet utöver det vanliga. Nyköpings Arenor erbjuder allt från konsertsalar, teater, gymnastiksalar, ishallar, multihallar till att arrangera Melodifestival, sportevenemeng och läger, samt krytpunkt föreningsliv och festivaler.

Att bo i hyreslägenhet i Nyköping

Har du fastnat för Nyköping och bestämt dig för att du vill hitta en lägenhet här, så kan  det vara bra att ta reda på vilka områden som kan vara intressanta att bo i. Vi har listat några av de områden som du kan kika lite närmare på. Var ute i god tid och bestäm dig för vilken storlek, läge och typ av hyreslägenhet du kan tänka dig.

Vilken del av Nyköping skall du då leta efter din nya hyreslägenhet i?

 • Arnö Arnö är en halvö strax öster om centrum. Här finns blandad bebyggelse, stora strövområden och strandnära lägen. Nyköpings bästa badplats finns vid Örtsigsnäs och Strandstuviken.

 • Brandholmen Brandholmen har sjönära läge med egna bryggor. Här finns mest bostadsrätter och parhus, men även ett par större flerfamiljshus med hyresrätter.

 • Brandkärr Brandkärr är Nyköpings eget miljonprogramsområde. Här hittar du hyresrätter i 60-talstappning nära strövområden och stormarknader. Läget nära E4.ans norra påfart är perfekt för dig som behöver pendla med bil.

 • Fågelbo I stadsdelen Fågelbo finns en blandning av villor, radhus och lägenheter från 30-talet och framåt. Området är centralt beläget, men lugnt. I närheten ligger Rosvalla, hamnen och centrum.

 • Rosenkälla Här finns blandad bebyggelse av villor, radhus (hyres- och bostadsrätt) och flerbostadshus. Området byggdes under 60-talet. Här har du 20 minuters promenad till centrum/torget. Här finns Rosvalla  med ny ishall, multisporthall, bowlingbana, tennishall och gräsplaner inom gångavstånd. Härifrån går samtliga stadsbussar och länstrafik. Från centralstationen går tåg, landsbygdsbussar och flygbuss.

 • Väster Den största inflyttning i centrum sker på väster där stenhus från sent 1800-tal och framåt dominerar. Runt stationen finns en del mindre hyresrätter i trevliga 20-40-talskvarter. Västra Storgatan är upprustad som gågata och här finns butiker, banker och restauranger.

 • Öster Längs Östra Storgatan trängs restauranger med småbutiker och hyresrätterna är fler. Här är det mest flerfamiljshus.

 • Tystberga Det aktiva samhället 15 minuter från Nyköping sprudlar av liv. Här finns också allt du behöver. Samhället präglas av aktivitet och rörelse. Här finns också ett mycket aktivt kultur- och idrottsintresse.Här finns det lite enklare och lugnare boendet i en trygg omgivning.. Hit kör Sörmlandstrafiken regelbundna turer. Med E4:an på nära avstånd når du Nyköpings centrum på 15 minuter, även Stockholmsregionen är lättillgänglig.

 • Isaksdal Området Isaksdal ligger lite skyddat i den direkta utkanten av Nyköpings centrala delar. Här får du ett bra, lite lugnare boende med nära till det mesta. Området ligger vid Ekensbergs stora och välvårdade friluftsområde. Perfekt för dig som motionerar, har ett friluftsintresse eller vill njuta av långa promenader.

 • Spelhagen På en före detta industrimark har ett av Nyköpings mest attraktiva bostadsområden vuxit fram. Hamnens nöjesstråk och slottets historiska vingslag finns på nära håll.

 • Ringvägen Ringvägen ligger precis i kanten av de centrala delarna av Nyköping. Här får du ett personligt boende, nära till både centrum och nöjen, men ändå lite utanför det aktiva och lite mer hektiska citylivet.
   

Snabb omsättning på hyresbostäder i Nyköping

Om du vill hitta din drömlägenhet i Nyköping behöver du aktivt söka efter lägenhet. Det är alltid bra att vara ute i god tid när du letar hyreslägenhet i Nyköping då omsättningen är hög och de attraktiva lägena och hyrorna försvinner snabbt.  

Att hyra en lägenhet i andra hand kan vara ett alternativ

Fundera även på om du kan tänka dig att hyra en lägenhet i andra hand. Andrahandslägenheter är ofta möblerade och ett andrahandskontrakt kan vara perfekt för den som just flyttat hemifrån eller bara planerar att bo i Nyköping under en kortare tid till exempel för att studera eller arbeta.

Gå på visningar när du letar hyreslägenhet i Nyköping

När du väl hittat en lägenhet i Nyköping, som verkar vara intressant, är det bra om du går på visning. Förutom att kontrollera att själva hyreslägenheten stämmer med dina krav och beskrivning, kan du också höra dig för om gemensamma utrymmen, förråd och eventuell parkeringsplats.

+46 8 446 892 65 (måndag till fredag 09.30-12.00)
info@bostadshub.se (måndag till fredag 10.00-16.00)