Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 76 m² in Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 87 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 76 m2
Rooms 3
Rent 9.020 kr.

Solvarvsgatan 87


Visning 

Anmäl dig till visning helg 
Anmäl dig till visning kvällstid  




Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 10520kr i månaden.
Ljus och rymlig lägenhet om tre rum och kök som renoverades under 2022. Detta är en lägenhet för dig som söker det lilla extra - både i form av utrymme och utrustning. Lägenheten är på 75,5 kvm och har bland annat tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin, inbyggnads Micro och komfortgolvvärme i såväl badrum som hall. Solvarvsgatan är ett grönt och barnvänligt bostadsområde med närhet till service, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter. Dessutom finns goda busskommunikationer och bra pendlingsmöjligheter med endast ett par minuters bilväg till RV40:s påfart. Våning 2 av 2.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå. Finns tillgänglig för tidigare inflytt 
Varmt välkommen med din intresseanmälan
 



Information

Balkong Eget elabonnemang Elektriskt komfortvärme i hall och badrum Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Garderober och klädkammare Hel kyl & frys rostfri Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Keramikhäll med inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro Kolfilterfläkt Kök med rostfria vitvaror Nytt modernt kök och helkaklat badrum Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1615632