Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 1-rums lägenhet på 36 m² i Borås - Hässleholmen Marklandsgatan 5 Borås - Hässleholmen sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 36 m2
Antal rum 1
Hyra 4 948 kr.

Marklandsgatan 5


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1000kr/mån i rabatt och andra året får du 500kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är   5 948kr/mån!
 
Välkommen till denna mysiga lägenhet om 1 rum och kök med uteplats på Marklandsgatan. Lägenheten genomgick en renovering 2020 och har därför både ett gott skick och en hög standard. Bor du på Marklandsgatan har du cykel-/promenadavstånd till de centrala delarna av Borås samt goda busskommunikationer. Men du behöver inte gå till centrum för att hitta mycket av den service du behöver - på Hässleholmen finns såväl mataffär som bibliotek, fotbollsplaner med mera. Gillar du att promenera finns här också fina naturområden att ströva omkring i.
 
Varmt välkommen med din intresseanmälan!




Information

Diskmaskin Eget elabonnemang Elektriskt komfortvärme i hall och badrum Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Garderober Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Inbyggnadsmicro Keramikhäll med inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro Kombinerad kyl/frys Kombinerad Tvättmaskin och Torktumlare Kök med rostfria vitvaror Kök med rostfria vitvaror, dm och spiskåpa Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr och postfack Uteplats Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1618167