Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

1 RoK på Trädgårdsgatan 22 T, ledig lägenhet i Borgholm Hotell Borgholm, Trädgårdsgatan 15-19, 387 31 Borgholm, Sweden

Property type Apartment
Size -
Room 1
Rent 4.346 kr.

1 RoK på Trädgårdsgatan 22 T, ledig lägenhet i Borgholm


Beskrivning
Välkommen till denna trevliga etta på 40 kvm i centrala Borgholm. Med egen uteplats vid loftgång mot innergården kan du njuta av härliga sommarkvällar i lugn och ro.

Lugn innergård
Egen uteplats

Lägenheten
Öppen planlönings mellan kök och vardagsrumLjusa väggar.Månadshyra 4 346 kronor, i hyran ingår värme, vatten.
FastighetenFastigheten är byggd 1980. Ligger mitt i Borgholms centrum med närhet till det mesta. I fastigheten finns fiber via Telia Öppen fiber. Övriga utrymmenFörråd till lägenheterna finns i byggnaden bredvid där även den gemensamma tvättstugan finns. Ett soprum med sopsortering till hela fastigheten finns på gården.OmgivningFastigheten är belägen i centrala Borgholm i bästa butiksläge. Omgivningen utgörs av små bostadshus och bostadsrätter med butiker, restauranger och gästhamnen precis utanför dörren. På cykelavstånd till Köpingsvik ligger en av Ölands bästa badstränder, 3 mil söderut når man bron till fastlandet.
KommunikationerBorgholms busstation ligger abra ett stenkast bort där du enkelt tar dig både till Kalmar och övriga Öland.
ServiceMitt i centrum finner du både matbutiker, apotek, restauranger och vårdcentral. De mesta du kan tänkas behöva på nära avstånd. 
 
Ansvarig uthyrare: My LindgrenMejl: my.Övrigt
Notera att om du redan är boende hos oss så har du 3 månaders uppsägningstid på din nuvarande bostad.SBF reserverar sig för tryckfel i beskrivning och avvikelser från bilder och planritning.

Case number 1716004