Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 1 rooms apartment of 30 m² in Arlöv Dalbyvägen 34 A Arlöv 232 33

Property type Apartment
Size 30 m2
Room 1
Rent 5.934 kr.

1 rum och kök Dalbyvägen 34 A Arlöv 232 33


Kvadratsmart etta på Dalbyvägen 34 A

Perfekt för pendlare denna lägenhet i Arlöv erbjuder ett utmärkt läge med snabb åtkomst till E6/E22 och kollektivtrafik inom gångavstånd, inklusive både tågstation och busshållplatser. Belägen i ett lugnt område och högt upp i huset får du ett fantastiskt ljusinsläpp.
Bostaden är modern och praktisk utformad med flera bekvämligheter som förenklar vardagen. Vitmålade väggar och ekparkettgolv ger ett stilrent intryck. Det helkaklade badrummet har en dusch samt egen tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, keramikhäll med ugn, diskmaskin och mikrovågsugn, allt för att underlätta i köket. En mindre balkong vetter mot gården.
Varmt välkommen hem!

Observera att bilderna är referensbilder.
Hyran avser 2024 års hyressättning. I hyran ingår värme, kall/varmvatten samt basutbudet av telias-tv kanaler. Elförbrukningen för lägenhetens ventilation via köksfläkten belastar el abonnemanget. Internet är öppen fiberuppkoppling. Abonnemang tecknas separat med utvalda leverantörer. Parkeringsplats går att hyra för 270 kr i månaden, just nu mindre kö. Det finns möjlighet till hyrbilar genom Sunfleet som har 2 bilar på plats i området. Cykelparkering finns i separat cykelrum på gården. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på: Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Case number 1772845