Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 1 rooms apartment of 50 m² in Ljungsbro Härnegatan 74 Ljungsbro 585 74

Property type Apartment
Size 50 m2
Room 1
Rent 4.780 kr.

1 rum och kök Härnegatan 74 Ljungsbro 585 74


Vi vill välkomna dig till en charmig 1 rok på översta våningsplan i populära Ljungsbro. Här kan du enkelt skapa hemtrevnad tack vare den genomtänkta planlösningen. Lägenheten erbjuder ett rymligt helkaklat badrum med badkar, gott om förvaring med flera garderober samt ett praktiskt förråd. Vid köket finns en perfekt yta för ett matbord där du kan bjuda in vänner för goda middagar. Dessutom har du en mysig balkong att koppla av på.

Att bo så nära Göta kanal är en riktig förmån! Under sommaren kan du njuta av ett uppfriskande dopp från någon av de idylliska bryggorna längs kanalen. På vintern förvandlas omgivningen till ett magiskt vinterlandskap där du kan snöra på dig skridskorna, ta med en termos med varm choklad och ge dig ut på en härlig skridskotur. Ljungsbro är en idyll omgiven av natur och doften av choklad från Cloetta ger samhället en unik charm. Här har du nära till både matbutiker, simhall, gym, frisörer och mindre butiker, samt skolor, förskolor och vårdcentral.

Se planlösning.
Avvikelse kan förekomma.

Vi vill ge dig som hyresgäst hos Heimstaden bekvämlighet och service i ditt boende. Du har tillgång till kundservice dygnet runt för akuta ärenden, och vår fastighetsskötare finns till hands för att hjälpa till om något inte fungerar i lägenheten.

Som ny hyresgäst erbjuder vi dig två timmars hjälp med att komma i ordning efter inflyttning, till exempel genom att sätta upp dina tavlor. För att göra övergången ännu smidigare bjuder vi också på två månaders hemförsäkring. Välkomna till ett enklare och mer bekvämt boende!

Case number 1768808