Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 1 rooms apartment of 33 m² in Linköping Tröskaregatan 12.203 Linköping 583 34

Property type Apartment
Size 33 m2
Room 1
Rent 5.265 kr.

1 rum och kök Tröskaregatan 12.203 Linköping 583 34


Välkommen till denna kvadratsmarta etta på Tröskaregatan. Här bor du i en ljus och luftig lägenhet med öppen planlösning. Lägenheten har en rymlig sovalkov med flera garderober och plats för en dubbelsäng. Köksdelen är utrustad med flera köksskåp, spis och kombinerad kyl/frys. Intill köket finns ett praktiskt platsmonterat bord som kan användas som köksbord eller för andra ändamål. Härligt helkaklat badrum som är utrustad med en dusch.

Tröskaregatan i Lambohov utgör ett idealiskt boende för dig som uppskattar kort avstånd till universitetet, Linköping Science Park i Mjärdevi eller försvarsmakten. För de dagliga behoven är Lambohov perfekt, med sitt centrum som innehåller allt från en välfylld livsmedelsbutik till apotek, vårdcentral och ett bibliotek. För den som önskar resa vidare finns det effektiva bussanslutningar till Linköpings stadskärna. Om du tycker om att vandra bland grönska erbjuder Lambohov en mängd vackra vägar för avslappnande promenader.
Se planritning.
Avvikelse kan förekomma.
Avvikelse kan förekomma.
I hyran är ingår värme, vatten och bredband på 250 Mbit/s med en trådlös router samt telefoni Bas för att hålla dig uppkopplad och tillgänglig. Fastigheten har flera tvättstugor som du kan välja mellan. För dig som bilägare finns även möjlighet att hyra en parkeringsplats.

Case number 1749719