Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 2 rooms apartment of 57 m² in Västerhaninge Ringvägen 21 Västerhaninge 137 34

Property type Apartment
Size 57 m2
Rooms 2
Rent 8.786 kr.

2 rum och kök Ringvägen 21 Västerhaninge 137 34


Välkommen till denna tvåa med balkong högst upp i trevåningshus
Här trivs du som vill bo i en fin fastighet med nära till områdets pizzeria och matbutik. Du bor samtidigt nära skogen och med promenadavstånd till Västerhaninge Centrum och Västerhaninge station.
Pendeltåget tar dig till Stockholm city på cirka 30 minuter. I Västerhaninge Centrum finns den mesta service du kan behöva dagligen tex mataffärer, apotek, café, restauranger, optiker, bibliotek och gym.
Välplanerad tvåa med kök med plats för matbord med fyra platser, stort vardagsrum med utgång till balkong samt sovrum med bra förvaring i garderobsvägg.

Köket är utrustat med glaskeramikhäll, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl/frys.

Badrummet är helkaklat med grått klinkergolv och grå och vita väggar. I badrummet finns toalett, handfat. spegelskåp samt dusch med glasdörrar.

Samtliga väggar är målade vita och golven består av ekparkett förutom innanför ytterdörren där det ligger klinker.

Bilderna på köket visar färg och materialval men överensstämmer inte med planlösningen i lägenheten. Övriga bilder är fotograferade i en lägenhet med liknande planlösning men detaljer kan skilja sig åt. Lägenheten visas innan uthyrning.
I hyran ingår värme, vatten och Telias lagom tv-paket. Hushållselen betalas till Heimstaden och faktureras i efterskott på din hyresavi.

Parkeringsplats och garage hyrs separat och lediga platser annonseras ut på Heimstadens hemsida där du anmäler ditt intresse.

Gemensam tvättstuga finns i samma hus.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Samtliga intresseanmälningar görs via mina sidor på hemsidan. Läs gärna vår uthyrningspolicy innan du anmäler ditt intresse.

Case number 1756557