Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 79 m² in Halmstad Andersbergsringen 38, 302 21 Halmstad, Sweden

Property type Apartment
Size 79 m2
Rooms 3
Rent 9.101 kr.

3 bedroom apartment for rent in Halmstad


OM LÄGENHETEN
Välkommen in i en smakfull trerummare på Andersbergringen 38! Här erbjuds ett modernt kök med bekvämligheter som diskmaskin samt ett helkaklat badrum. Här finns dessutom en härlig balkong för de varmare månaderna!
Värme- och vattenförbrukning ingår i hyran samt ett kanalpaket levererat av Tele2. Internet levereras via ITUX. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd och det finns även möjlighet att, i de flesta fastigheter, förvara cyklar och barnvagnar. Området har en gemensam tvättstuga. Tvättstugan kan enkelt bokas via Willhems hemsida.
Observera att det kan förekomma avvikelser i planlösningen.
NÄROMRÅDET
På området Hjälmen äger och förvaltar Willhem fyra stycken fastigheter som tillsammans utgör 338 lägenheter. Fastigheterna byggdes år 1968 och har ett tidstypiskt utseende. I dessa fastigheter renoveras många av lägenheterna utifrån vårt koncept Willhemlyftet, där gammalt blir nytt.
På den stora parkeringen ligger fastighetens avfallsbehållare där ni enkelt och bekvämt kan slänga era sopor samt källsortera.
PARKERING
I anslutning till fastigheten finns det en stor betalparkering och biljett kan köpas via Parkster. Det är även möjligt att hyra ett separat garage via We

Case number 1762593