Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

3 RoK på Polhemsgatan 20 A, ledig lägenhet i Karlskrona Polhemsgatan, 371 40 Karlskrona, Sweden

Property type Apartment
Size -
Rooms 3
Rent 9.020 kr.

3 RoK på Polhemsgatan 20 A, ledig lägenhet i Karlskrona


Beskrivning
Välkommen till denna trevliga trerummare om 80 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.Stort fint badrum med dusch.
 

Diskmaskin
Stort badrum
Öppen planlösning

 
Lägenheten
Nyare kök med diskmaskinStort badrum med dusch.Parkettgolv och ljust tapetserade väggar.Månadshyra 9 020 kronor, i hyran ingår värme och vatten.
FastighetenFastigheten är byggd början på 1940 belägen strax norr om centrala Karlskrona och Trossö.Det finns parkeringsplatser i området som går att hyra. Till dessa är det separat kö.
Övriga utrymmenFörråd till lägenheterna finns inne i trapphuset där också en gemensam tvättstuga och soprum finns.OmgivningFastighetens närområde karaktäriseras av närheten till vatten och grönområden. Strax norr om Fastigheten ligger Blekinge Tekniska Högskolan och Blekingesjukhuset.
KommunikationerBusshållsplats finns inom gångavstång till fastigheten.
ServiceNärhet till BTH och Blekingesjukhuset och mataffär.En kort bit in till Karlskrona centrum finner du allt du behöver.  
Ansvarig uthyrare: My LindgrenMejl: my.Övrigt
Notera att om du redan är boende hos oss så har du 3 månaders uppsägningstid på din nuvarande bostad.SBF reserverar sig för tryckfel i beskrivning och avvikelser från bilder och planritning.

Case number 1716016