Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 83 m² in Arlöv Gamla Lommavägen 14 A Arlöv 232 35

Property type Apartment
Size 83 m2
Rooms 3
Rent 10.465 kr.

3 rum och kök Gamla Lommavägen 14 A Arlöv 232 35


Välkommen till denna trevliga trea på Gamla Lommavägen 14 A, belägen i charmiga Arlöv!

Här bor du med utmärkt pendlingsmöjlighet, då Arlöv erbjuder snabb tillgång till både E6 och E22. För dig som föredrar kollektivtrafik finns även tågstation och busshållplatser inom kort promenadavstånd. Shoppingentusiaster kan glädjas åt närheten till Burlöv Center, som erbjuder ett brett utbud av butiker och service. För den litteraturintresserade finns dessutom ett bibliotek i närheten.
Bostaden, som ligger på andra våningen, har en genomgående trivsam atmosfär. Väggar, tak och snickerier är vitmålade, vilket skapar en ljus och modern känsla. Hall och kök har ett stilrent ljusgrått klinkergolv, medan vardagsrum och sovrum har vacker ekparkett. Köket är välutrustat med generösa arbetsytor, gott om förvaring samt kyl/frys, spishäll, ugn och diskmaskin. Det helkaklade badrummet har vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet, samt är utrustat med toalett, dusch, handfat, handdukstork och golvvärme för extra bekvämlighet.

Sovrummen är rymliga med bra förvaringsmöjligheter och vetter mot innergården. Det luftiga vardagsrummet bjuder in till trevliga sociala stunder och erbjuder en öppen, inbjudande atmosfär. Från köket/matrummet har du dessutom utgång till en balkong.

Välkommen hem
Hyran avser 2024 års hyresnivå. Värme, vatten och kabel-tv från Tele 2 grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband från Tele 2 och hushållsel ingår ej i hyran och tecknas separat av hyresgästen. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. Garage och parkeringsplatser finns att hyra. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på: Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Case number 1776081