Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 78 m² in Malmö Hermansgatan 13 Malmö 212 11

Property type Apartment
Size 78 m2
Rooms 3
Rent 11.153 kr.

3 rum och kök Hermansgatan 13 Malmö 212 11


Trea på Hermansgatan 13 om 78 kvm belägen centralt på Värnhem!

Här finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Det är en knutpunkt för både stadstrafik och regiontrafik, vilket gör det enkelt att ta sig vart du vill. För de som föredrar att cykla eller promenera är det också smidigt att ta sig in till city eller centralen. Runt torget och inne i kvarteren finns handel, restauranger och kontor.

Välkommen hem till denna trea på fjärdevåningen. När du kliver in möts du av vackert parkettgolv och ljusa väggar, vilket ger varje rum en trevlig känsla. Badrummet är modernt med kaklade väggar, en bekväm dusch och en praktisk tvättpelare.

Det moderna köket är fullt utrustat med diskmaskin, spishäll, kyl/frys och gott om förvaringsutrymme. Här finns även en trevlig plats för måltider, vilket gör matlagningen till en social och trevlig upplevelse. Sovrummen är ljust inredda och skapar en avslappnad atmosfär för vila.

Vardagsrummet utgör bostadens hjärta, med tillräckligt med plats för umgänge och avkoppling, samt en utgång till balkongen som vetter mot Hermansgatan. Bostaden har även en gemensam tvättstuga i källaren, som du enkelt bokar med hjälp av ett modernt taggsystem. Här har alla bekvämligheter noggrant planerats för att göra ditt boende så bekvämt som möjligt. Välkommen hem till en plats där trivsel och bekvämlighet står i fokus!

Värme, vatten och kabel-tv grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband och hushållsel ingår ej. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på:
Önskar ni hyra garageplats i fastigheten, är det Apcoa som har hand om uthyrningen.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Exempelbilder används.

Hyran avser 2024 års hyressättning.

Case number 1752415