Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 91 m² in Malmo Möllevångsgatan 46, 214 20 Malmo, Sweden

Property type Apartment
Size 91 m2
Rooms 3
Rent 12.848 kr.

3 rum och kök Möllevångsgatan 46 Malmö 214 20


Varmt välkommen att flytta in en underbar bostad som totalrenoverats 2021. Här trivs du som bo centralt med en perfekt kombination av stadens bekvämligheter och hemmets lugn.
Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade trerummare ett stenkast från Folketspark. Vi har ett helkaklat badrum utrustat med handukstork, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och duschväggar. WC med klinkergolv och vitmålade väggar. Fräscht kök i ljusa toner och fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och mikro. Här är god förvaring i de flera garderoberna och rymliga klädkammaren. Trevlig ekparkett på golv och praktisk slitstark klinker i första delen av hallen. Säkerhetsdörr och hiss finns.

På Möllevångsgatan 46 trivs du som önskar hög standard och bekvämlighet i ditt boende. Du som dessutom vill bo på en central adress i ett levande område med närhet till allt som önskas har här hittat rätt.
Observera att interiörbilderna är referensbilder.
Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) ingår i hyran. El, internet och hemförsäkring tecknas av hyresgäst.
Källarförråd tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga finns.
Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på Hom.
Rubricerad hyra gäller för 2024 års hyresnivå.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Case number 1778415