Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 66 m² in Skellefteå Skiftesgatan 11 E Skellefteå 931 55

Property type Apartment
Size 66 m2
Rooms 3
Rent 11.044 kr.

3 rum och kök Skiftesgatan 11 E Skellefteå 931 55


Välkommen till ett välplanerat och trivsamt hem om ca 66 kvadratmeter på övre plan på Skiftesgatan.
Här trivs du som vill ha närhet till naturen och vill komma utanför stadskärnan, men fortfarande kunna nå centrum på några få minuter.

Här bor ni i ett trivsamt område där Heimstaden erbjuder 226 hyresrätter i varierade storlekar. I närområdet finns fina lekplatser, idrottsplats, förskola, skola, elljusspår och bra bussförbindelse och cykelavstånd in till Centrala Skellefteå. Ca 1km promenadavstånd till Handelsområde med flera matvarubutiker, möbelbutiker etc.  

På området har Heimstaden tillsammans med Riksbyggen en samfällighet där man som boende har tillgång till fyra tvättstugor på (udda sidan) och 4 tvättstugor på jämna sidan. Kvarterslokal finns att hyra på Skiftesgatan 30. P-plats med stolpe, kallgarage och ladd stolpe för elbil. (kösystem) Separat avtal tecknas för en parkering.
I denna nyproducerade lägenhet med genomgående ljus färgsättning och ekparkett i samtliga rum är det lätt att få heimlängtan! Vi har gjort det bekvämt för er genom att utrusta köket med diskmaskin och mikro, det helkaklade badrummet med tvättmaskin och torktumlare, duschväggar i glas och handdukstork. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till många härliga middagar med vänner och familj.
Till lägenheten hör även ett förråd i nära anslutning på ca 2 till 3 kvm.
Dessutom erbjuds en generös entrébalkong med utrymme för en matgrupp.
I närheten finner ni även vårdcentral, apotek, handel, skola, förskola och lekparker samt bussförbindelse till centrum. Runt Anderstorp finns härliga promedstråk och fina elljusspår.
För dig som har bil finns det möjlighet att hyra parkeringsplats i närheten. Ansökan om detta görs separat.

Varm- och kallvatten mäts och debiteras som tillägg på grundhyran varje månad. Detta gör att du som hyresgäst endast betalar för den faktiska förbrukningen. Hushållselen ingår inte i hyran.
Fastigheten är ansluten till ViaEuropas snabba fibernät där du som kund mot en kostnad tecknar avtal med någon av leverantörerna på Heimstadens tjänsteportal för internet.
Sappas grundutbud på tv-kanaler ingår i hyran.

Case number 1752462