Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 81 m² in Malmo Sofielundsvägen 30, 214 34 Malmo, Sweden

Property type Apartment
Size 81 m2
Rooms 3
Rent 10.837 kr.

3 rum och kök Sofielundsvägen 30 B Malmö 214 25


Vill du bo i Möllans puls och dessutom ha en totalrenoverad lägenhet
Välkommen till denna charmiga lägenhet i hjärtat av Möllevången i Malmö. Med sin historiska charm från 1934 och tre generösa rum samt kök finns gott om plats för både avkoppling och social samvaro. Belägen på fjärde våningen har du en fantastisk utsikt över området. Med en storlek på 81 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm och trivsam boendemiljö. Passa på att ta chansen att bo på Sofielundsvägen 30 B och njut av det pulserande livet i Möllevången! Lägenheten är totalrenoverad vid inflyttningen. Vi finner ett stilrent kök i vitt med matchande bänkskiva, diskmaskin, inbyggnadsugn samt microvågsugn. Vit varorna är i rostfritt. Duschrummet är separat och helkaklat i stilrent utförande med vitt kakel och ljust klinkers. Utrustat med duschväggar, toalett, tvättställ med kommod och spegel. Samtliga väggar, tak och snickerier är målade i vitt. Ek parkettgolv på alla golv. I hallen och sovrummet finns nya garderober . Rymligt och ljust vardagsrum med vackra fönster.
Ett hem att verkligen trivas i och därtill en härlig grönskande innergård samt med en kortare promenad når man Möllan och dess breda utbud.
Välkommen hem!
I hyran ingår värme , vatten och kabeltv . Hiss saknas. Internet ingår ej i hyran och tecknas separat av hyresgästen via om. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan.. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Case number 1783520