Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 76 m² in Linköping Torparegatan 15 Linköping 583 32

Property type Apartment
Size 76 m2
Rooms 3
Rent 8.017 kr.

3 rum och kök Torparegatan 15 Linköping 583 32


Välkommen till Torparegatan 15, ett flerfamiljshus beläget i det trivsamma området Lambohov i Linköping. Denna lägenhet ligger på översta våningsplanet och erbjuder en härlig balkong.

Badrummet är rymligt och helkaklat med ett badkar för avkopplande stunder. Även om det inte finns en tvättmaskin i lägenheten, är tvättstugan bekvämt belägen precis runt hörnet och lätt att boka. Köket är utrustat med både hällspis och diskmaskin, vilket underlättar vardagen.

Alla rum i lägenheten är generösa i storlek, vilket ger gott om utrymme för både möblering och förvaring.

Att bo i Lambohov innebär att du får njuta av ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här finns goda kommunikationer, skolor, och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Matbutiker, lekplatser, restauranger, vårdcentral, apotek och bibliotek finns på gångavstånd.

Välkommen att upptäcka ditt nya hem i Lambohov!
Planritning saknas.
Avvikelse kan förekomma.

När du bor hos Heimstaden har du tillgång till en öppen kundservice dygnet runt för akuta ärenden. Du har dessutom en fantastisk fastighetsskötare som kommer och hjälper dig om något inte fungerar i lägenheten. Vi vill även välkomna dig som ny hyresgäst genom att erbjuda två timmars hjälp att komma i ordning efter inflytt genom att ex. ta med vår borrmaskin så att du får upp dina tavlor. Utöver detta bjuder vi dig på två månaders hemförsäkring.

Case number 1752433