Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 76 m² in Linköping Torparegatan 94, 583 32 Linköping, Sweden

Property type Apartment
Size 76 m2
Rooms 3
Rent 10.708 kr.

3 rum och kök Torparegatan 94 Linköping 583 32


Välkommen till en fin och modern lägenhet med egen uteplats, renoverad 2019! Här kan du njuta av en smart planerad bostad som kombinerar stil och funktion.

Köket är utrustat med allt du behöver för att trivas med matlagningen. Här finns hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Med vita köksluckor, stänkskydd i marmorinspirerad design och rostfria vitvaror blir köket en inbjudande matplats.

Det helkaklade badrummet är rymligt och utrustat med en duschhörna med vikbara glasväggar, grått klinkergolv, spotlights i taket samt både tvättmaskin och torktumlare som står på pelare.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar som ger en ljus och luftig känsla. Vid entrén ligger ett snyggt klinkergolv som är både praktiskt och stilrent.

Bostaden ligger på markplan och har en egen uteplats, perfekt för dig som vill odla eller bara koppla av i solen.

Lambohov är en familjevänlig stadsdel i sydvästra Linköping. Här finns lekplatser för de små, och flera förskolor och skolor i närheten som underlättar vardagen för barnfamiljer.

På Torparegatan har du allt du behöver inom räckhåll. Matbutiker, restauranger, vårdcentral, apotek och bibliotek ligger på bekvämt gångavstånd. Dessutom finns det en smidig cykelväg som tar dig hela vägen till Linköpings City.
Planritning saknas.
Avvikelse kan förekomma. Hyran avser 2024 års hyresnivå.

Att bo hos Heimstaden innebär en trygg och bekväm vardag. Vår kundservice är alltid tillgänglig, dygnet runt, för att hjälpa dig med akuta ärenden.

Vi har en dedikerad fastighetsskötare som känner området och kan erbjuda den bästa servicen. För att underlätta din inflyttning erbjuder vi Heimservice, där du får två timmars hjälp att komma i ordning i ditt nya hem.

Som en extra välkomnande gest bjuder vi på två månaders hemförsäkring som inflyttningspresent. Vi strävar alltid efter att ge dig det lilla extra, med VIP-erbjudanden, rabatter och kundaktiviteter som gör ditt boende ännu mer uppskattat.

Case number 1786027