Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 80 m² in Skogås Vallhornsvägen 10 Skogås 142 32

Property type Apartment
Size 80 m2
Rooms 3
Rent 12.106 kr.

3 rum och kök Vallhornsvägen 10 Skogås 142 32


Nyrenoverad trea med balkong
Välkommen till denna trea med balkong på Vallhornsvägen 10 i Skogås. Vallhornsvägen ligger på bekvämt gångavstånd till Skogås station och Skogås Centrum. Pendeltåget tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. I Skogås Centrum finns den mesta service som du behöver dagligen. Här finns bland annat mataffärer, apotek, gym, kemtvätt, blomsteraffär och frisör.
Runt Vallhornsvägen finns det flera skolor och bakom Vallhornsvägen 7 finns Sjötorpsparken, ett större lekområde som färdigställdes av Huddinge Kommun för några år sedan. Området har även flera lekparker och ett utegym.

Lägenheten renoveras innan inflyttning och uthyres därför utan visning. Bilderna är exempelbilder från liknande lägenheter men detaljer kan skilja sig från bilderna.

Köket får beiga köksluckor och ljus laminatbänkskiva. Köket utrustas med glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl/frys.
Från köket har du utgång till balkongen som är nyrenoverad i samband med fönster och fasadrenovering som nyligen avslutats.

I hallen installeras tre garderober för förvaring. Golvet innanför ytterdörren får klinker medans det i resten av lägenheten läggs ekparkett. Samtliga väggar målas vita.

Badrummet är stambytt och helkaklat och renoveras inte i denna renovering. Badrummet är utrustat med badkar, handfat och toalett. Bredvid badrummet blir det ett tvättrum med ny tvättpelare och handfat. På andra sidan badrummet finns en klädkammare.

Lägenheten har två sovrum varav det ena sovrummet är utrustat med garderob.
Bilderna är exempelbilder som är fotograferade i en liknande lägenhet. Detaljer på bilderna kan skilja sig från den här lägenheten.

I hyran ingår värme, vatten och Telias lagom tv-paket. Hyresgästen tecknar eget elavtal för hushållsel med valfri leverantör. Nätavtal tecknas med Vattenfall. Bredband tecknas av hyresgästen själv via Heimstadens tjänsteportal där det finns flera leverantörer att välja mellan.

Parkeringsplats hyrs separat. Lediga platser annonseras ut på Heimstadens hemsida där du anmäler ditt intresse.

Gemensam tvättstuga finns på Vallhornsvägen 2.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Samtliga intresseanmälningar görs via mina sidor på hemsidan. Läs gärna vår uthyrningspolicy innan du anmäler ditt intresse.

Case number 1760018