Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 76 m² in Malmö Zenithgatan 18 Malmö 212 14

Property type Apartment
Size 76 m2
Rooms 3
Rent 11.515 kr.

3 rum och kök Zenithgatan 18 Malmö 212 14


Härlig trea på Zenithgatan 18 vid Värnhemstorget.
Området präglas av utmärkta bussförbindelser, närhet till skolor och förskolor samt ett varierat utbud av restauranger, butiker och matvaruaffärer. Dessutom ligger centrumkärnan och centralstationen på bekvämt avstånd. För dem som pendlar med bil finns även smidiga anslutningar till motorvägar, vilket gör det enkelt att utforska andra delar av regionen.

Välkommen till denna trevliga trea på fjärde våningen. Här kan du njuta av vacker ekparkett och ljusa väggar som skapar en uppfriskande känsla. Badrummet är stilrent helkaklat och är utrustat med en bekväm dusch samt en tvättmaskin/torktumlare. I det moderna köket finns gott om förvaringsutrymme och praktiska bekvämligheter såsom dubbla kyl/frys, diskmaskin och glaskeramikhäll.

Det ljusa och rymliga vardagsrummet bjuder in till trevliga stunder och ger en öppen atmosfär. Dessutom finns det en balkong som erbjuder en avslappnad och behaglig miljö. Två mysiga sovrum erbjuder avkoppling och vila, medan hallen ger gott om utrymme för förvaring med garderober och en praktisk klädkammare.

Bilder och planlösning är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Värme, vatten, el och kabel-tv grundutbud ingår i den angivna hyran. Bredband ingår ej. Om ni önskar att hyra garage i fastigheter,

Hyran avser 2024 års hyressättning.

Case number 1745697