Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

4 RoK på Snapphanevägen 4 A, ledig lägenhet i Karlskrona Snapphanevägen 4A, 371 40 Karlskrona, Sweden

Property type Apartment
Size -
Rooms 4
Rent 10.206 kr.

4 RoK på Snapphanevägen 4 A, ledig lägenhet i Karlskrona


Beskrivning
Välkommen till denna trevliga 4-rums lägenhet på första våningen bara en halv trappa upp. lägenheten har en fin inglasad balkong. 

Fyra rum och kök på första våningen med balkong.
Hiss finns ej
Parkering finns att hyra separat.

Lägenheten
Stort badrum med kaklad duschhörna. Ljusa väggar.Månadshyra 10 206 kronor, i hyran ingår värme, vatten och kabel-tv. 
FastighetenFastigheten är belägen strax norr om centrala Karlskrona och Trossö.Det finns parkeringsplatser i området som går att hyra. Till dessa är det separat kö.
Övriga utrymmenFörråd och gemensam tvättstuga finns i källaren. OmgivningGalgamarken är ett grönt och mysigt bostadsområde som ligger nära vattnet, strax utanför Karlskronas centrum. Härifrån är det nära till precis allt: centrum, Blekingesjukhuset, förskola, grundskola, högskola, stormarknader, badplatser och rekreationsområden. De flesta av Karlskronas busslinjer passerar förbi Galgamarken, antingen längs Polhemsgatan eller Sunnavägen. Närheten till Bergåsa station är också en fördel.
KommunikationerNärheten till Bergåsa station där flygbussar och tåg mot Malmö/Köpenhamn stannar. Från Galgamarken finns fina cykel- och gångbanor samt täta bussförbindelser med Karlskrona centrum.
ServiceNärhet till BTH och matbutik.  
Ansvarig uthyrare: My LindgrenMejl: my.Övrigt
Notera att om du redan är boende hos oss så har du 3 månaders uppsägningstid på din nuvarande bostad.SBF reserverar sig för tryckfel i beskrivning och avvikelser från bilder och planritning.

Case number 1716010