Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 4 rooms apartment of 78 m² in Arlöv Dalbyvägen 34 A Arlöv 232 33

Property type Apartment
Size 78 m2
Rooms 4
Rent 11.061 kr.

4 rum och kök Dalbyvägen 34 A Arlöv 232 33


Här finner du ett bekvämt hem om fyra rum och kök på Dalbyvägen 34 A med närhet till skolor, matbutiker och viktig service.
För pendlare är läget i Arlöv idealiskt med snabb tillgång till E6/E22. Kollektivtrafik, inklusive tågstation och busshållplatser, finns inom promenadavstånd. För de som gillar shopping ligger Burlöv Center bara ett stenkast bort och erbjuder ett brett utbud av både service- och nöjesbutiker. Välkommen till ett trivsamt boende med allt du behöver inom räckhåll.

På plan 2 med hiss från markplan finner vi denna fyra med en trivsam balkong med generöst ljusinsläpp. En öppen planlösning binder samman vardagsrummet och köket på ett harmoniskt sätt. I denna bostad finns tre bekväma sovrum samt en rymlig klädkammare för extra förvaring. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är helkaklat och har både dusch och tvättmaskin/torktumlare. Genomgående ekparkett pryder alla rum, och väggarna är målade i en stilren vit nyans som ger en modern touch. Balkong mot Dalbyvägen.
Varmt välkommen hem!

Observera att bilderna är referensbilder.

Hyran avser 2024 års hyressättning. I hyran ingår värme, kall/varmvatten samt basutbudet av telias-tv kanaler. Elförbrukningen för lägenhetens ventilation via köksfläkten belastar el abonnemanget. Internet är öppen fiberuppkoppling. Abonnemang tecknas separat med utvalda leverantörer. Parkeringsplats går att hyra för 270 kr i månaden, just nu mindre kö. Det finns möjlighet till hyrbilar genom Sunfleet som har 2 bilar på plats i området. Cykelparkering finns i separat cykelrum på gården. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på: Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Case number 1776106