Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 68 m² in Eslöv Repslagaregatan 5, 241 32 Eslöv, Sweden

Property type Apartment
Size 68 m2
Rooms 3
Rent 9.904 kr.

apartment for rent in Eslöv centrum


Bo hållbart
Fastigheten är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad, nivå silver. Det innebär högt ställda krav på energiförbrukning, innemiljö, byggmaterial, sunda material och bra ljusinsläpp. Till exempel är vitvarorna utvalda för att vara så energieffektiva som möjligt. På taken sitter solpaneler som bidrar till fastighetens energiförsörjning. Närheten till Öresundstågen och en gemensam bilpool gör det lite enklare att göra hållbara val i vardagen.
Bekvämlighet och hög standard
Lägenheterna har balkong eller fransk balkong och några har egen takterrass. Alla lägenheter, förutom de fem radhusen, är tillgängliga med hiss. Stora fönster ger generöst ljusinsläpp som reflekteras av vita väggar och takhöjden på hela 2,7 meter gör att lägenheterna känns ljusa och luftiga. Samtliga fönster har persienner monterade. Golven är genomgående av ekparkett, förutom i hall, kök och badrum där det ligger grått klinkers.
Vitt, granit och trä
Köken har vita skåp från Marbodal och arbetsbänkar av laminat med granitutseende. Kaklet går i samma färgskala som bänkskivorna och golven är i grått klinker. Alla kök har induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn. 3-5 rok har separat kyl och frys medan 1-2 rok har kombinerad kyl/frys. Samtliga lägenheter har diskmaskin.
Badrummen är helkaklade i vitt och grått. Här finns duschhörna med glasväggar och takdusch, kommod och badrumsskåp från Hafa. Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare och i badrummen finns även handdukstork.
Värme och vatten
Värme ingår i hyran. Kostnad för varm- och kallvatten tillkommer enligt individuell mätning. Byggnaderna har gemensamt el-abonnemang. Det innebär att hyresgästerna köper el från fastighetsägaren, där elen delvis kommer från solcellerna på taken. Kostnaden på 195 kr/månad för lägenhetsabonnemang samt kostnad för förbrukade kilowattimmar betalas till Eslövs Bostads AB.
Parkering
Ett mindre antal parkeringsplatser finns på gården, varav några är under tak. Platserna är förberedda för laddning av elbil. På en av parkeringsplatserna står en poolbil som hyresgästerna i kvarteret har tillgång till. Parkeringsmöjligheter finns även på gatorna i kvarteren och på närliggande större parkeringsplatser.
Övrigt
1. Porttelefonen till huset är kopplad till den egna mobiltelefonen vilket ger dig större flexibilitet när du får gäster. Likaså ger de digitala låsen till lägenheterna en större frihet då du kan styra låset via en app och släppa in gäster eller leveranser när du inte är hemma.
2. Lägenhetsförråd finns i källare eller i hus på gården.
3. Lägenheterna är anslutna till fibernät och uttag finns i alla rum.
4. En obligatorisk kostnad för tv tillkommer med 85 kr/månad. Till varje lägenhet ingår en digitalbox som hyresgästen själv beställer före inflyttning.

Case number 1771623