Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 2 rooms apartment of 62 m² in Hässleholm Snapphanegatan 7A

Property type Apartment
Size 62 m2
Rooms 2
Rent 6.780 kr.

apartment for rent in Hässleholm


Bo bekvämt och centralt i Hässleholm!
Vi har en charmig tvårumslägenhet som erbjuder både komfort och funktionalitet. Här finns ett välutrustat kök med diskmaskin och ett stilrent, helkaklat badrum. Dessutom har lägenheten en generös balkong där du kan slappna av och njuta av omgivningen.
Kök: Köket är utrustat med moderna vitvaror, inklusive en praktisk diskmaskin. Det finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsyta, vilket gör det enkelt att laga mat och hålla ordning.
Badrum: Badrummet renoverades 2022 och har fräscha kakelplattor och ny sanitetsutrustning. De enkla men eleganta detaljerna gör badrummet funktionellt och behagligt för daglig användning.
Sovrum och Vardagsrum: Lägenheten består av ett rymligt sovrum och ett stort vardagsrum, vilket ger gott om utrymme för både vila och socialt umgänge. Sovrummet är lugnt och inbjudande, perfekt för en ostörd natts sömn. Vardagsrummet är ljust och luftigt, vilket skapar en trivsam miljö för avkoppling eller sällskap.
Balkong: Den stora balkongen erbjuder en härlig plats att koppla av och njuta av utsikten över området. Här kan du ta en kaffe eller läsa en bok i en lugn och avskild miljö.
Område: Lägenheten är belägen i ett attraktivt område med närhet till alla nödvändiga bekvämligheter. Området erbjuder trevliga promenadvägar, grönområden och bra kollektivtrafikförbindelser som gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Case number 1766800