Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 2 rooms apartment of 60 m² in Hyllievång Snorkelgatan 11A

Property type Apartment
Size 60 m2
Rooms 2
Rent 11.763 kr.

apartment for rent in Hyllievång


OBS! Ingen visning på plats i lägenheten. Du behöver ta beslut baserat på informationen i annonsen.
Det som visas i annonsen är exempelbilder som visar standard, ej den faktiska lägenheten.
Om bostaden Nu har ni möjlighet att söka denna 2 rum och kök i vår nyproduktion.
Charmig lägenhet fördelat på 60kvm, lägenheten är på plan två med en inbjudande balkong. Hallen är inbjudande med bra möjligheter för avgängning och vita stilrena garderober för praktisk förvaring. Samtliga sovrum har parkettgolv, vitmålade väggar och garderober med skjutdörrar.
Badrummen är utrustade med dusch, vitkaklade väggar och antracitgrått klinkergolv. Köksinredningen går i vitt med grå/svart bänkskiva, induktionsspis med varmluftsugn och spisfläkt.
Tillval Samtliga lägenheter är förbereda för diskmaskin och tvättmaskin. Dessa tillval kan tecknas mot en hyreshöjande kostnad. Önskas diskmaskin som tillval tillkommer en kostnad med 190kr/mån. Önskas tvättmaskin och torktumlare tillkommer en kostnad med 318kr/mån.
Hyresinformation Kabel TV/Bredband är inräknat i hyran. Leverantör Tele2. Individuell mätning av el och varmvatten tillämpas, vilket innebär att ni betalar för den mängd el och varmvatten som ni förbrukar. Denna kostnad debiteras i efterhand på hyresavin.
Utrymmen Tillhörande förråd finns ej, det förråd som finns är placerade i lägenheten. Gemensam tvättstuga finns i fastigheten. Cykelförråd finns på innergården och i varje trappuppgång finns barnvagns förråd. Innergården är lummig och bjuder in till umgänge.

Case number 1761808