Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 76 m² in Kävlinge Kävlinge Medborgarhus, Visionsgatan 1, 244 44 Kävlinge, Sweden

Property type Apartment
Size 76 m2
Rooms 3
Rent 13.395 kr.

apartment for rent in Kävlinge


På härliga Stationsstaden, i vårt nybyggda Pilevall, finns här en välutrustad 3a med dubbla uteplatser och egen ingång. Här har du nära till allt!
Den höga takhöjden, upp till 3m, ger en härlig rymd i hela lägenheten och de fina materialvalen gör att det känns lite lyxigt att komma hem. Här finns klinkers innanför dörren och i övrigt genomgående parkettgolv i alla rum. Det väl tilltagna helkaklade badrummet rymmer tvättmaskin och torktumlare. Här finns duschhörna med glasdörrar & handdukstork. Ovanför handfatet finns en spegel och undertill en förvaring med utdragbara lådor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter med gott om garderober och förråd i lägenheten. Här finns fina och genomtänkta materialval, ex. ljusgrå köksinredning från Marbodal med utdragslådor i underskåpen samt spis med induktionshäll och varmluftsugn. Säkerhetsdörr med tittöga. Porttelefon.
Lägenheterna är Svanenmärkta. Här finns solceller på taket och på miljöhusen finns sedumtak samt fasad i träpanel. Här planeras för klättrande växter för att få mer grönska på höjden. Pilevall är ett rökfritt boende, såväl i lägenheter som på balkonger, i gemensamma ytor och på gården. Bra förvaring till cyklar, både ute och inne samt separat utrymme för lådcyklar.
Parkering kan hyras i Aimo-parks P-hus som ligger i anslutning till kvarteret mot en kostnad av f n 900 kronor/månad. Ca 800m bort finns ett antal lediga garage i länga. Dessa kostar 531:-/månad.
Kika gärna på planritningen där du kan se exakt var i huset lägenheten finns. På informationsbladet finns mer detaljerad information om inredning och materialval. Interiörbilderna i annonsen är illustrationer för att beskriva lägenheterna generellt.
Läge: Lätt att pendla med tåg. En kort promenad bort ligger Kävlinge station med goda pendlingsmöjligheter till Lund (10min), Malmö C (24min) och Helsingborg C (32min).
Nära en stor Coop butik, Kaptenens Park med en stor lekplats, ett alldeles nybyggt badhus med barnavdelning och ett välutrustat gym samt vårt nya Kommunhus med Bibliotek i entréhallen. I närområdet finns även Apotek, Vårdcentral, en zoobutik samt Kävlinge Centrum med restauranger och ett flertal små butiker.

Case number 1781088