Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 1 rooms apartment of 35 m² in Trelleborg Centrum Allmogevägen 2F

Property type Apartment
Size 35 m2
Room 1
Rent 5.846 kr.

apartment for rent in Trelleborg Centrum


Observera att det inte kommer att vara någon visning av denna lägenhet. Du får endast den infon som finns i annonsen och du får bilda dig en uppfattning om lägenheten med hjälp av detta och planlösningen.
Pilspetsen - Ett kvarter i parkmiljö
I Pilevallsområdet i Trelleborgs tätort har Preservia och Kian Properties uppfört 42 yteffektiva bostäder i ett flerbostadshus och 6 stadsradhus. De två kvarteren är designade så att de ska kunna fungera i synergi. De två gårdarna kopplas samman med en promenadstig och de har ett gemensamt miljöhus.
Om bostäderna
Ett flerbostadshus som är välplanerade, med rätt tekniska lösningar och bra planlösningar gör att man kan bo bättre på färre kvadratmeter. En smart planering gör att de boende får mer för pengarna och att fler har råd att bo bra och få bästa möjliga livskvalitet! Eftersom alla lägenheter är genomgående får alla boende en tyst sida mot gården och en mer aktiv sida mot Engelbrektsgatan.
Mot gårdssidan skapas en mer levande miljö tack vare loftgångarna, där de boende får en direkt koppling med den gröna utemiljön. Mot gatusidan finns en fransk balkong, som även den bidrar till ett mer levande gaturum.
Allt finns inom den egna lägenheten så som tvättmöjlighet och lägenhetsförråd. Öppna planlösningar som lätt kan delas av för att skapa separat kök och vardagsrum.
Entré/Hall
Innanför lägenhetsdörren ligger ca 1 kvm grå klinker på golv som sedan övergår i vitpigmenterad tarkett. Vitmålade väggar.
Badrum
Stockholm-grå klinker på golv och vitt-matt kakel på vägg. Tvättställ från Gustavsberg med spegel ovanför, wc och dusch med duschdraperiskena. Kombitvättmaskin i badrum eller kök finns. Se lägenhetsspecifik planlösning för placering av kombitvättmaskin.
Kök
Tarkettgolv och vitmålade väggar och tak. Lägenheten har diskmaskin installerad. En avgift om 185 kronor per månad tillkommer för diskmaskinen.
Vitvaror
Spis/ugn med induktionshäll från Electrolux, spiskåpa Systemair eller likvärdigt, integrerad kyl och frys, förberett för diskmaskin.
Köksinredning
Köksskåpsinredning från Marbodal med färgkod Arkitekt plus frost. Bänkskiva laminat i ljus betongkulör. Stänkskydd Marbodal laminat i ljus betongkulör. Kombitvättmaskin i kök eller badrum finns. Se lägenhetsspecifik planlösning för placering av kombitvättmaskin.
Vardagsrum
Tarkettgolv och vitmålade väggar. Fönsterbänk i sten.
Sovalkov/sovrum
Tarkettgolv och vitmålade väggar. Skåpinredning från Marbodal.
Franska balkonger
Finns ej på bottenvåning men övriga planer.
Exteriör
Huset har träfasad med tegelfasad i sockelvåning
Hyran
I hyran ingår värme.
Kall- och varmvatten, el, kabel-tv samt bredband ingår ej och tillkommer utöver redovisad hyra. Lägenheten har diskmaskin installerad. En avgift om 185 kronor per månad tillkommer för diskmaskinen.
Förtydligande kring el
Elen kommer debiteras från fastighetsägaren. Hyresgästerna ska inte teckna separata avtal. Fastighetsägaren förhandlar ett gemensamt elavtal med elnäts- och elhandelsbolagen. Även el från solceller kommer användas i hyresgästernas bostäder.
OBS! Interiörbilderna i annonsen är exempelbilder. Även planlösningarna kan skiljas sig något.

Case number 1678037