Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 6 rooms house of 180 m² in Hässelby gård Blåeldsvägen 29, 165 73 Stockholm Municipality, Sweden

Property type House
Size 180 m2
Rooms 6
Rent 5.000 kr.

Delat boende, helst med andra queers


Hej!
Jag är en 42-årig transkvinna som söker en eller flera långtidsinneboende till ett supermysigt och rymligt hus, för jag har nämligen lyckats skaffa mig ett förstahandskontrakt på ett radhus i Hässelby. Jag har däremot inte ens nästan råd att bo där själv och vad kan då vara bättre än att dela med mig av det här fina huset till någon rimlig människa, eller två (eller tre).
Huset ligger som sagt i Hässelby. Det är 180m² fördelat på 3 våningar med tre sovrum (kan bli fyra) och badrum på övervåningen; kök, vardagsrum, tvättstuga och toalett på entreplan samt verkstad, förvaring och typ gillestuga i källaren.
Finns också en liten härlig trädgård med bärbuskar och en mysig veranda på baksidan.
Huset är potentiellt varierande grad av omöblerad. De som flyttar därifrån har sagt att jag kan få de möbler som de inte kan ta med sig, men det är oklart hur mycket och vad.
Jag kommer stå på kontraktet gentemot ägaren till huset, så du och jag får skriva ett eget kontrakt. Det betyder att jag kan vara lite flexibel med hyran, men grundtanken är att vi delar lika på hur många vi nu blir som bor där.
Och apropå hyran då: Den ligger på 17000 och kan således bli 8500 var om vi är två som bor där; 5666 var om vi är tre och den mycket prisvärda hyran 4250 om vi är fyra.
Jag kommer inte tolerera några transfobiska åsikter eller uttalanden i mitt hem(av uppenbara skäl) och inte heller någon rasism, homofobi, sexism eller någon annan sorts -ism eller fobi som kränker andra. Mitt hem är ett safe space.
I övrigt är jag en väldigt chill människa som tycker om att ha det chill; ett glas vin ibland, filmkväll, soffhäng, god mat. Annars, hobbymässigt, är jag lite av en spelnörd och spelar både dator-, bräd- och rollspel; plus att jag lajvar, så försök att inte bli weirded out när det plötsligt hänger en rustning i garderoben eller ett svärd på hatthyllan ^^
Jag har inga husdjur (och värden tillåter inga djur), men jag har mina två barn (6 och 3 år gamla, och som hyresvärden tursamt nog tillåter) hos mig varannan helg så om du åtminstone tolererar barn så underlättar det.
Inflyttning är beräknad till 1a november.
Hoppas det här låter som något för dig! Skicka PM om du är intresserad eller undrar över något som jag glömt att skriva.
Allt gott!
//Linn

Case number 1799447