Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 4 rooms apartment of 92 m² in Eskilstuna - Råbergstorp Domaregatan 8 C Eskilstuna - Råbergstorp sweden

Property type Apartment
Size 92 m2
Rooms 4
Rent 10.021 kr.

Domaregatan 8 C


För dig som är ny kund erbjuder vi just nu en hyresrabatt på 2000 kronor i månaden under första året och 1000 kronor i månaden under andra året. Därefter gäller ordinariehyra vilket i dagsläget är 12.021/månaden (avser 2024 års hyresnivå).
Inflyttning kan justeras enligt överenskommelse.
Välkommen till denna trevliga 4 rum och kök på 92 kvm med balkong. Lägenheten renoverades 2021 och är utrustad med bekvämligheter såsom diskmaskin, inbyggd micro, hel kyl och frys i köket. I det rymliga badrummet finns det dusch med glasväggar, elektronisk handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Det genomgående parkettgolvet och de vitmålade väggarna skapar ett ljust intryck i lägenheten. Den härliga balkongen nås via köket.
Råbergstorp är ett perfekt område för dig som längtar efter lugnet och närheten till naturen samtidigt som du bor nära stadens centrum.
Kronskogen med fina promenadstråk och löpspår med elljusspår ligger bara ett stenkast bort. Här kan du njuta av friluftsliv under årets alla årstider.
I området finns livsmedelsbutik, skola, förskola och bra bussförbindelser. För dig som pendlar är det nära till tågstationen.

Klicka här för att se panoramabilder.





Information

Elektroniskt passagesystem

Case number 1735752