Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 2 rooms apartment of 56 m² in Borås - Sjöbo Ekängsgatan 8 Borås - Sjöbo sweden

Property type Apartment
Size 56 m2
Rooms 2
Rent 7.144 kr.

Ekängsgatan 8


Visning

Är du intresserad av en visning?   Vi erbjuder även visning kvällar och helger   Anmäl dig här  




Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Du får 1 000kr/mån i rabatt det första året.  Ordinarie hyra är 8 144kr/mån! Välkommen till en ljus och rymlig lägenhet med 2 rum och kök på 56 kvadratmeter i populära Sjöbo! Lägenheten renoverades under 2017 och har bekvämligheter som underlättar din vardag. Här välkomnas du av en rymlig hall med garderober att förvara dina saker i. Köket har diskmaskin och plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat med dusch, härlig golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger på bottenvåningen.
I Sjöbo har du nära förskolor, skolor samt affärer och andra näringsverksamheter. Förbindelserna är goda, både kollektivtrafiken samt med bil tar du dig enkelt till och från området. Dessutom är det nära till skog och fina promenadstråk. Här ligger busshållplatsen strax intill och det är gångavstånd till matbutik.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!



Information

Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Förråd på vind Garageplats ingår Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr och postfack Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1755101