Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 3 rooms apartment of 81 m² in Helsingborg Elinebergsplatsen 8 , Elineberg81 m²,HelsingborgElinebergsplatsen 8Elineberg3972-054610013 rum och kök81 m²0 av 1411360kr1961Hiss från markplan

Property type Apartment
Size 81 m2
Rooms 3
Rent 11.360 kr.

Elinebergsplatsen 8


Lägenheten har en annorlunda men välplanerad planlösning. Man välkomnas in i en ljus hall med ljust fint ekparkettgolv, med plats till förvaring och att hänga av sig. Badrummet går i stilrena kulörer vitt och grått som också är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch med glasdörrar som kan vikas inåt och ge bättre utrymme när duschen ej används. Köket är smakfullt inrett med vita luckor, modern bänkskiva, rostfria energisnåla vitvaror. God förvaring och bra med arbetsytor. Vardagsrummet är stort och luftigt, härifrån når man den inglasade balkongen som förlänger rummet under sommaren och tidig höst. Samtliga bilder för Elinebergsplatsen 8 är e-stylade visualiseringsbilder från lägenheten. Planritningen kan vara spegelvänd samt andra avvikelser kan förekomma. I detta fall finns det inte klinker i hall, kök och bordskiva i köket. Golven har parkettgolv genomgående. Rikshem reserverar sig mot övriga fel i annonstexten.

SmartPark har hand om all uthyrning av Rikshems parkerings- och garageplatser.


DiskmaskinDusch (ej badkar)Duschvägg/-dörrarEkparkettgolv i rumFrysGenomgående lägenhetKylLägenhetsförråd i källarplanSpis med glaskeramikhäll och separat inbyggnadsugnSäkerhetsdörrTorktumlare i lägenhetenTvättmaskin i lägenhetenTvättstuga i annan byggnadUteplatsVarmhyra (värme ingår i hyran)

Rikshem reserverar sig mot eventuella fel eller avvikelser som kan förekomma i lägenhetsannonsen eller i planritningen.

Case number 1755063