Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Ett Rum till hyra Södertälje kommun, Stockholms län

Property type Room
Size 70 m2
Room 1
Rent 4.500 kr.

Ett Rum till hyra


Jag söker en inneboende till min 3a på 70 kvadrat i Höglandsvägen. I nuläget jobbar jag. Jag är inte alltid hemma, jag gillar att laga mat och att vara med vänner ibland eller vara hemma i lugn och ro. Lägenheten ligger 10 min promenad till centrum, Rosenlund, livsmedel affärer (Coop) är väldigt nära, pizzarestaurang nere, sjukhuset osv. Hyran ligger på 4500kr allt inkluderat.
Jag söker en skötsam och ordningsam person ”EJ RÖKARE eller ordna vattenpipa” som precis som mig vill ha rent och städat runtomkring sig. Det är viktigt för mig att hemmet är en plats där man får lugn, rent och trivsam miljö, därför söker jag en lugn person som respekterar att vi alla behöver egen tid ibland. Hyra: 4500 kr i månaden inklusive el, internet, säng erbjuds och andra saker.
Det är som viktigt för mig respekt och inga ungdoms beteende, så fort du sköter dig, det är okej för mig. Min frihet och din frihet är viktig när vi respekterar varandra.
Krav: stabil ekonomi, eller student (tjej eller kille) mellan 1 månads deposition betalas innan inflyt. Hör av dig vid intresse och berätta lite om dig själv 😇

Case number 852988