Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 2 rooms apartment of 60 m² in Eskilstuna Järntorgsgatan, 632 27 Eskilstuna, Sweden

Property type Apartment
Size 60 m2
Rooms 2
Rent 6.667 kr.

Järntorgsgatan 5


Är du intresserad av denna lägenhet, men kan inte flytta in på angivet inflyttningsdatum? Ingen fara, just nu har vi ett erbjudande till dig som är ny hyresgäst hos oss. Vi justerar inflyttningsdatumet så att det passar dig. Du får dessutom flytta in två veckor tidigare, i lugn och ro utan extra kostnad. Ingen stress och inga dubbla hyror! Vi erbjuder även en hyresrabatt på 1500 kronor i månaden under första året och 750 kronor i månaden under andra året. Ordinarie hyra är 8.167 kr/månad.
Välkommen till denna trevliga 2 rum och kök på 60 kvm med balkong. Lägenheten renoverades 2016 och erbjuder en stilren bekväm boendemiljö. Med genomgående parkettgolv och fräscha vitmålade väggar skapas en ljus och öppen känsla i hela bostaden. Köket är utrustat med hel kyl och frys samt diskmaskin. Badrummet är helkaklat och försett med en dusch med glasväggar samt en elektronisk handdukstork. Från sovrummet nås den trevliga balkongen. Lägenheten är belägen på våning 4 av 4.
Nyfors är ett attraktivt och livfullt område som förenar stadens bekvämligheter med natursköna omgivningar. Här kan du njuta av vackra promenadstråk längs Eskilstunaån och ett brett utbud av caféer, restauranger och butiker. Här bor du nära centrum, tågstationen, Mälardalens högskola och fina grönområden.



Önskar ni mer information gällande lägenheten eller visning är ni välkomna att



Information

Balkong Diskmaskin Hel kyl hel frys Hiss Individuell debitering av varm- och kallvatten

Case number 1779336