Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 2 rooms apartment of 52 m² in Eskilstuna - Råbergstorp Lagmansgatan 2 A Eskilstuna - Råbergstorp sweden

Property type Apartment
Size 52 m2
Rooms 2
Rent 7.432 kr.

Lagmansgatan 2 A


För dig som är ny kund erbjuder vi just nu en hyresrabatt på 1000 kronor i månaden under första året och 500 kronor i månaden under andra året. Därefter gäller ordinariehyra vilket i dagsläget är 8.432 kronor/månaden (avser 202 4 års hyresnivå). 
Inflyttsdatum kan justeras enligt överenskommelse.
Välkommen till denna trivsamma 2 rum och kök på 52 kvm med egen uteplats. Lägenheten renoverades 2017 i modern stil och är försedd med bekvämligheter. Därutöver har bostaden vitmålade väggar och genomgående parkettgolv, vilket ger ett luftigt intryck. Den rymliga uteplatsen nås från vardagsrummet och släpper in rikligt med ljus. Lägenheten är belägen på bottenvåning.
Råbergstorp är ett perfekt område för dig som längtar efter lugnet och närheten till naturen samtidigt som du bor nära stadens centrum.
Kronskogen med fina promenadstråk och löpspår med elljusspår ligger bara ett stenkast bort. Här kan du njuta av friluftsliv under årets alla årstider.
I området finns livsmedelsbutik, skola, förskola och bra bussförbindelser. För dig som pendlar är det nära till tågstationen.

Klicka här för att se panoramabilder




Information

Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Förråd bredvid lägenhet Hel kyl hel frys Säkerhetsdörr Säkerhetsdörr och postfack Tvättmaskin och Torktumlare Uteplats Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1755094