Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 2 rooms apartment of 68 m² in Borås - Hässleholmen Marklandsgatan 17 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 68 m2
Rooms 2
Rent 8.087 kr.

Marklandsgatan 17


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1 500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 9 587kr/mån! Välkommen till en ljus hörnlägenhet med 2 rum och kök på 68 kvadratmeter! Lägenheten renoverades 2017 och utrustades med moderna bekvämligheter. Du välkomnas av en rymlig hall. I anslutning till hallen finner du lägenhetens badrum som är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare. I köket finns diskmaskin och ingbyggnadsmicro. Här finns även plats för matgrupp. Lägenheten ligger på våning 1 av 3, en trappa upp och erbjuder en fin balkong. 
Inflyttning kan justeras efter överenskommelse.
I bostadsområdet på Marklandsgatan finns lekplats för barnen att leka på och även fina naturområden. Här bor du nära både förskola, skola, mataffär och det nyrenoverade Hässlehuset som bland annat inrymmer bibliotek, fritidsgård och medborgarservice.  Bussar till centrum avgår med täta mellanrum och du som pendlar har endast ett par minuter tills du är ute på RV40. Den angivna hyran är enligt 2024 års hyresnivå. Varmt välkommen med din intresseanmälan!



Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Hel kyl & frys rostfri Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr Säkerhetsdörr och postfack Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1732732