Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 1 rooms apartment of 56 m² in Borås Marklandsgatan 47, 507 45 Borås, Sweden

Property type Apartment
Size 56 m2
Room 1
Rent 7.283 kr.

Marklandsgatan 47


Visning

Är du intresserad av en visning?   Vi erbjuder även visning kvällar och helger   Anmäl dig här  




Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss.  Första året bjuder vi på 1 000kr/mån. Ordinarie hyra är 8 283kr/mån! Välkommen till en stor 1a på hela 56,5 kvadratmeter. Lägenheten renoverades 2018 och har moderna bekvämligheter för en enklare vardag. Du välkomnas av en stor hall med förvaringsutrymme. Köket har diskmaskin, hel kyl och frys samt gott om plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat med dusch, handdukstork, härlig golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Här finns en stor klädkammare som går att göra till en kontor eller ett extra litet sovrum. Lägenheten ligger i markplan och har en fin balkong.
På Marklandsgatan finns lekplats för barnen att leka på och även fina naturområden. Här bor du nära både förskola, skola, mataffär och det nyrenoverade Hässlehuset som bland annat inrymmer bibliotek, fritidsgård och medborgarservice.  Bussar till centrum avgår med täta mellanrum och du som pendlar har endast ett par minuter tills du är ute på RV40.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!



Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Förråd bredvid lägenhet Hel kyl & frys rostfri Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1778292