Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 1 rooms apartment of 36 m² in Borås - Hässleholmen Marklandsgatan 81 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 36 m2
Room 1
Rent 5.229 kr.

Marklandsgatan 81


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1000kr/mån i rabatt och andra året får du 500kr/mån i rabatt. Ordinarie hyra är 6229kr/mån!
Välkommen till denna mysiga lägenhet om 1 rum och kök med inglasad uteplats på Marklandsgatan. Lägenheten genomgick en renovering 2021 och har därför både ett gott skick och en hög standard. Bor du på Marklandsgatan har du cykel-/promenadavstånd till de centrala delarna av Borås samt goda busskommunikationer. Men du behöver inte gå till centrum för att hitta mycket av den service du behöver - på Hässleholmen finns såväl mataffär som bibliotek, fotbollsplaner med mera. Gillar du att promenera finns här också fina naturområden att ströva omkring i. Fastigheten ligger dessutom nära RV40:s påfart.
Den angivna hyran är enligt 2023 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!


 


Information

Diskmaskin Rostfri Eget elabonnemang Elektriskt komfortvärme i hall och badrum Elektroniskt passagesystem Förråd bredvid lägenhet Garderober Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Inbyggnadsmicro Keramikhäll med inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro Kombinerad kyl/frys Kök med rostfria vitvaror Nytt modernt kök och helkaklat badrum Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr Tvättmaskin och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1618165