Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 2 rooms apartment of 63 m² in Eskilstuna Nyforsgatan, 632 27 Eskilstuna, Sweden

Property type Apartment
Size 63 m2
Rooms 2
Rent 7.076 kr.

Nyforsgatan 9 A


Är du intresserad av denna lägenhet, men kan inte flytta in på angivet inflyttningsdatum? Ingen fara, just nu har vi ett erbjudande till dig som är ny hyresgäst hos oss. Vi justerar inflyttningsdatumet så att det passar dig. Du får dessutom flytta in två veckor tidigare, i lugn och ro utan extra kostnad. Ingen stress och inga dubbla hyror!
Vi erbjuder även en hyresrabatt på 1500 kronor i månaden under första året och 750 kronor i månaden under andra året. Ordinarie hyra är 8.576 kr/mån. 
Välkommen till denna fina 2 rum och kök på 63kvm. Lägenheten har en trivsam planlösning med ett stort kök där det finns plats för både matbord och stolar. Genom vardagsrummet når du den trevliga balkongen och i sovrummet finns det förvaringsmöjligheter i form av garderober. Denna lägenhet renoverades 2016 och ligger på våning 2 av 3, hiss finns inte i fastigheten.
Nyfors är ett attraktivt och livfullt område som förenar stadens bekvämligheter med natursköna omgivningar. Här kan du njuta av vackra promenadstråk längs Eskilstunaån och ett brett utbud av caféer, restauranger och butiker. Här bor du nära centrum, tågstationen, Mälardalens högskola och fina grönområden.





Information

Balkong Diskmaskin Individuell debitering av varm- och kallvatten Tvättmaskin

Case number 1779348