Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 3 rooms apartment of 84 m² in Eskilstuna - Råbergstorp Rådmansgatan 5 A Eskilstuna - Råbergstorp sweden

Property type Apartment
Size 84 m2
Rooms 3
Rent 8.874 kr.

Rådmansgatan 5 A


Hyr 3 betala för 2
Mellan 24 september – 31 oktober 2024 har du som ny hyresgäst hos oss möjligheten att hyra en renoverad trea men betala för en renoverad tvåa. Erbjudandet gäller i ett år efter inflyttningsdatum på utvalda treor i Eskilstuna. Efter ett år gäller ordinarie hyra som i dagsläget är 10.874 kr/mån. 

Välkommen till en ljus 3 rum och kök på 84 kvm med balkong. Bostaden erbjuder en bekväm planlösning med rymliga rum och bra förvaring i form av klädkammare och garderober. Lägenheten är försedd med bekvämligheter för en enklare vardag och har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Från köket når du den rymliga balkongen. Lägenheten är renoverad 2018 och är belägen på fjärde våningen, hiss finns ej. 
Råbergstorp är ett perfekt område för dig som längtar efter lugnet och närheten till naturen samtidigt som du bor nära stadens centrum. Kronskogen med fina promenadstråk och löpspår med elljusspår ligger bara ett stenkast bort. Här kan du njuta av friluftsliv under årets alla årstider. I området finns livsmedelsbutik, skola, förskola och bra bussförbindelser. För dig som pendlar är det nära till tågstationen.
Klicka här för att se panoramabilder.





Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Hel kyl & frys rostfri Klädkammare Tvättmaskin och Torktumlare

Case number 1763695