Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 67 m² in Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 103 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 67 m2
Rooms 3
Rent 7.588 kr.

Solvarvsgatan 103


Visning 

 Visning tisdag  
Anmäl dig här 




 
Just nu bjuder vi på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året bjuder vi på 1500kr i månaden och andra året bjuder vi på 750kr i månaden. Ordinarie hyra är 9088kr i månaden.
Varmt välkomna med er intresseanmälan för Solvarvsgatan 103, 3 rum och kök. Lägenheten renoverades hösten 2020. Köket är utrustat med bland annat diskmaskin och inbyggnadsmikro samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter.  Barnvänligt område och god busskommunikation ett stenkast från området.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!




Information

Balkong Diskmaskin Rostfri Eget elabonnemang Elektriskt komfortvärme i hall och badrum Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Garderober och klädkammare Glaskeramikhäll Rostfri med varmluftsugn Hel kyl & frys rostfri Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Inbyggnadsmicro Kök med rostfria vitvaror Kök med rostfria vitvaror, dm och spiskåpa Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1622454