Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 1 rooms apartment of 28 m² in Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 105 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 28 m2
Room 1
Rent 4.993 kr.

Solvarvsgatan 105


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1000kr/mån i rabatt och andra året får du 500kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är 5993kr i månaden. 
 
Nu har du möjligheten att flytta till en kvadratsmart och ljus 1:a med egen ingång och balkong med kvällssol. Här bor du med närhet till stadens utbud, omgivande grönområden och nära till naturen vilket skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende. Goda kommunikationer till Borås stadskärna, ett nät av cykelbanor till stadens alla hörn och kortare gångavstånd till flertalet mataffärer i närområdet. Smidig påfart till R 40 för dig som pendlar till Göteborg eller Jönköping.

 
Varmt välkommen med din intresseanmälan!


 


Information

Balkong Diskmaskin Rostfri Eget elabonnemang Elektrisk komfortvärme i badrumsgolv Förråd i lägenhet Garderober Glaskeramikhäll Rostfri med varmluftsugn Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Inbyggnadsmicro Kombinerad kyl/frys Kombinerad Tvättmaskin och Torktumlare Kök med rostfria vitvaror Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr Varmluftsugn Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1622450