Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 1 rooms apartment of 36 m² in Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 131 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 36 m2
Room 1
Rent 6.056 kr.

Solvarvsgatan 131


Varmt välkommen till en rymlig lägenhet med 1 rum och kokvrå på 36 kvadrameter! Lägenheten renoverades 2017 och har moderna bekvämligheter för en enklare vardag. I hallen finner du förvaringsutrymmen i form av både garderober och klädkammare. Lägenhetens kokvrå har diskmaskin samt har öppen planlösning mot allrummet. Badrummet är helkaklat med dusch samt tvättmaskin. Lägenheten ligger på bottenvåningen, utan trappor. Inflyttning kan justeras efter överenskommelse.
Här bor du med goda förbindelser med kollektivtrafik till Borås stadskärna. Vårdcentral och flertalet mataffärer i närområdet samt smidig påfart till R40 för dig som pendlar till Göteborg eller Jönköping. Här bor du med närhet till stadens utbud, omgivande grönområden och nära till naturen vilket skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Vi ser framemot din intresseanmälan!



Information

Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Förråd i lägenhet Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr Tvättmaskin och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1755093