Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes
Property thumbnail placeholder

Rent 3 rooms apartment of 66 m² in Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 139 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 66 m2
Rooms 3
Rent 7.719 kr.

Solvarvsgatan 139


Personlig  rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss . Första året bjuder vi på 1 500 kronor i månaden och andra året bjuder vi på 750 kronor i månaden. Ordinarie hyra är 9 219kr/mån. Välkommen till välplanerad lägenhet med 3 rum och kök på 66 kvadratmeter! Lägenheten renoverades vintern 2017 och har moderna bekvämligheter för en enklare vardag. Här får du ett fint ljusinsläpp från två väderstreck som fyller lägenheten med härligt dagsljus. Köket har diskmaskin, hel kyl och frys samt plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat med dusch, golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Lägeneheten ligger på våning 1 av 2, en trappa upp och erbjuder en fin balkong som nås från det rymliga vardagsrummet.
I bostadsområdet på Marklandsgatan finns lekplats för barnen att leka på och även fina naturområden. Här bor du nära både förskola, skola, mataffär och det nyrenoverade Hässlehuset som bland annat inrymmer bibliotek, fritidsgård och medborgarservice.  Bussar till centrum avgår med täta mellanrum och du som pendlar har endast ett par minuter tills du är ute på RV40.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå. Varmt välkommen in med din intresseanmälan!



Information

Balkong Diskmaskin Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Hel kyl & frys rostfri Kabel-tv basutbud ingår Säkerhetsdörr Tvättpelare och gemensam tvättstuga Vatten Ingår Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1755099