Verified by Bostadshub:
Validated icon Yes

Rent 3 rooms apartment of 67 m² in Borås - Hässleholmen Solvarvsgatan 99 Borås - Hässleholmen sweden

Property type Apartment
Size 67 m2
Rooms 3
Rent 7.913 kr.

Solvarvsgatan 99


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt.  Ordinarie hyra är   9 413 kr/mån!
Välkommen till denna charmiga 3 rum och kök lägenhet i Borås. Med en storlek på 67 kvadratmeter och belägen på andra våningen erbjuder denna lägenhet både ljusa och öppna ytor. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Här välkomnas du av en rymlig hall med en klädkammare för förvaring. I anslutning till hallen finner du det rymliga köket som är utrustat med diskmaskin samt hel kyl och frys. Här finns utrymme för matbord och stolar. Det helkaklade badrummet har dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten renoverades under 2017 och ligger på våning 2.  Finns möjlighet till tidigare inflytt.
Goda förbindelser med kollektivtrafik till Borås stadskärna. Vårdcentral och flertalet mataffärer i närområdet samt smidig påfart till R40 för dig som pendlar till Göteborg eller Jönköping. Här bor du med närhet till stadens utbud, omgivande grönområden och nära till naturen vilket skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!




Information

Eget elabonnemang Elektroniskt passagesystem Förråd I källaren Garderober och klädkammare Hel kyl & frys rostfri Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Kök med rostfria vitvaror Kök med rostfria vitvaror, dm och fläkt Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr Varmluftsugn Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Case number 1636020