Stäng filter
0 kr.
30.000 kr.
1 sovr.
8 sovr.
1 km
60 km
Visa 6 hyra bostad
Filter icon Filtrera sökning
BostadsAgent - helt gratis: Få e-post, när det kommer nya bostäder som matchar dina önskemål
Sortering:
6 hyresrätter hittades

Hyresrätter i Falkenberg - Se alla lediga hyrebostäder i Falkenberg här

Läs mer
3.800 kr.
1 rum
35 m2

Lägenhet i Falkenberg

Pluringvägen 10 B
Läs mer
6.264 kr.
2 rum
68 m2

Lägenhet i Tröingeberg

Pluringvägen 24 A
Läs mer
6.979 kr.
2 rum
68 m2

Lägenhet i Tröingeberg

Lägenhet - Södergatan, Falkenberg
Läs mer
7.900 kr.
2 rum
53 m2

Lägenhet i Falkenberg

Lägenhet - Vikingagatan, Falkenberg
Läs mer
9.300 kr.
3 rum
95 m2

Lägenhet i Falkenberg

Lägenhet - Falkenerarevägen, Falkenberg
Läs mer
8.350 kr.
3 rum
80 m2

Lägenhet i Falkenberg


Hyresbostäder i Falkenberg

 

Hyra bostad i Falkenberg

Falkenberg ligger i landskapet Halland i västra Sverige. Denna stad har runt 42.000 invånare och ligger vid den plats där floden Ätran rinner ut i havet Kattegatt. Staden ligger i kommunen med samma namn nämligen Falkenbergs kommun. 

I Falkenbergs kommun ligger det många kommunala badplatser och stränder. Det finns 9 insjöbad och 7 ständer inom kommunen. Falkenberg är känt för stadens fina strandhotell som är bland Sveriges bästa. 

Ullared som är ett av nordens största shoppingcenter ligger ungefär 40 minuter med bil från Falkenberg. Här kan man köpa allt från mat till kläder och elektronik. I centrala Falkenberg ligger shoppinggator där man kan shoppa allt från kläder till mat. 

Falkenberg är en liten pärla som har en fantastisk matkultur. Här är det fokus på lokala råvaror och välsmakande mat. I Falkenberg kan du få allt från fantastiska ostar, korvar och pizza till specialöl och handgjord choklad. 

Det finns flera olika aktiviteter i Falkenberg. Här finns det bland annat ett designmuseum som heter RIAN. På detta museum kan du se konst från både svenska och internationella konstnärer. 

Vid floden Ätran ligger det gröna området Vallarna. Här finns det lekplatser, motionsspår och vacker natur. Vallarna är ger känslan av naturen samtidigt som det är nära centrum. 
 

Lediga hyresbostäder i Falkenberg

Falkenberg är uppdelat i 17 olika stadsdelar/områden. Det mest centrala områdena heter Centrum, Västra Gärdet och Gamla stan. Området Skrea Strand ligger vid havet Kattegatt. Här ligger en av Falkenbergs mest populära stränder. Slätten är ett familjevänligt område med fina grönområden. 

Söker du efter en bostad i Falkenberg? Glöm inte att du kan anmäla dig till vår BostadsAgent och få meddelande så fort en bostad som matchar dina önskemål kommer in på sidan. På så sätt kan du vara en av de första som kontaktar hyresvärden. BostadsAgenten är gratis och du kan fylla i dina önskemål om område, hyra, storlek på lägenheten och mycket mer. Skapa en BostadsAgent här.

 

Hyresrätter i Falkenberg

I Falkenberg finns det flera olika hyresrätter. Ofta måste man stå i kö för att få en hyresrätt i Falkenberg. Det finns olika kötid hos olika företag men oftast tar det inte med än ett år innan man får en hyresrätt. I Falkenberg finns det en bra blandning av gamla byggnader och nybygge. 

Kom ihåg att du kan anmäla dig till vår BostadsAgent och få meddelande så fort en bostad som matchar dina önskemål kommer in på sidan. På så sätt kan du vara en av de första som kontaktar hyresvärden. BostadsAgenten är gratis och du kan fylla i dina önskemål om område, hyra, storlek på lägenheten och mycket mer. Skapa en BostadsAgent här.

 

Hyra i andra hand

Trots att det finns många hyresrätter i Falkenberg så kan det ta tid innan du får ett förstahandskontrakt. Ett bra alternativt är att hyra i andra hand. Det finns många privatpersoner som hyr ut ett rum eller hela sin lägenhet i Falkenberg. Det finns även små och större kollektiv där du kan bo tillsammans med trevliga människor. Tänk alltid på att din vardag ska passa in där du bor. Nedanför kommer lite tips till dig som är intresserad av att hyra i andra hand. 

När du hyr i andra hand ska du tänka på att du flyttar in i någon annans hem. Vissa hyresvärdar har regler eller förväntningar och det är viktigt att respektera dessa. Ett tips är att ta en kaffe med hyresvärden så du lär känna hen innan du flyttar in hos hen. Om ni inte är en match så kan detta hindra framtida problem. Det är också bra att veta vad hyresvärden förväntar av dig innan du flyttar in. Vissa personer vill ha mer privatliv och gillar stängda dörrar, andra personer vill gärna ha en relation till sin inneboende. Det är ocks&ar