Stäng filter
0 kr.
30.000 kr.
1 sovr.
8 sovr.
1 km
60 km
Visa 5 hyra bostad
Filter icon Filtrera sökning
BostadsAgent - helt gratis: Få e-post, när det kommer nya bostäder som matchar dina önskemål
Sortering:
5 hyresrätter hittades

Hyresrätter i Hässleholm - Se alla lediga hyrebostäder i Hässleholm här

Vattugatan 32 A
Läs mer
3.536 kr.
1 rum
42 m2

Lägenhet i Centralt

Läs mer
3.200 kr.
1 rum
14 m2

Rum i Hässleholm

Hånellsgatan 9
Läs mer
5.495 kr.
2 rum
65 m2

Lägenhet i Centralt

Läs mer
11.219 kr.
5 rum
169 m2

Hus i H?Ssleholm

Läs mer
11.424 kr.
4 rum
107 m2

Hus i H?Ssleholm


Hyresbostäder i Hässleholm

 

Hyra bostad i Hässleholm

Hässleholm är en stad som ligger i Skåne län. Staden är en del av kommunen med samma namn - Hässleholms kommun. Staden Hässleholm har omkring 20.000 invånare och kommunen har runt 52.000 invånare. 

Hässleholm har ett kulturhus där det ligger en biograf, flera restauranger, samlingslokaler och ett bibliotek. Hässleholm har också ett museum där man kan kolla på olika utställningar som handlar om transport, teknik och militär. 

I centrala Hässleholm ligger shoppinggator och en galleria som heter Gallerian. I centrala Hässleholm ligger många mysiga caféer och restauranger. 

Hässleholm ligger nära Finjasjön i en mysig skogsmiljö. I denna sjö kan man fiska bland annat abborre och gädda. Vid sjön ligger en strand och flera olika badplatser. Här kan man svalka sig på varma sommardagar. 
 

Lediga hyresbostäder i Hässleholm

Hässleholm är uppdelat i 24 olika stadsdelar. De mest centrala stadsdelarna är;  Centrum, Djupadal, Bokeberg, Fredentorp och Vena. Hässleholm är ingen stor stad så det är lätt att ta sig fram och tillbaka från de mer avlägsna områdena; Kärråkra, Österås, Läreda och Finjasjö Park. 

Söker du efter en bostad i Hässleholm? Glöm inte att du kan anmäla dig till vår BostadsAgent och få meddelande så fort en bostad som matchar dina önskemål kommer in på sidan. På så sätt kan du vara en av de första som kontaktar hyresvärden. BostadsAgenten är gratis och du kan fylla i dina önskemål om område, hyra, storlek på lägenheten och mycket mer. Skapa en BostadsAgent här.

 

Hyresrätter i Hässleholm

I Hässleholm finns det flera olika hyresrätter. Ofta måste man stå i kö för att få en hyresrätt i Hässleholm. Det finns olika kötid hos olika företag men oftast tar det inte med än ett år innan man får en hyresrätt. I Hässleholm finns det en bra blandning av gamla byggnader och nybygge. 

Kom ihåg att du kan anmäla dig till vår BostadsAgent och få meddelande så fort en bostad som matchar dina önskemål kommer in på sidan. På så sätt kan du vara en av de första som kontaktar hyresvärden. BostadsAgenten är gratis och du kan fylla i dina önskemål om område, hyra, storlek på lägenheten och mycket mer. Skapa en BostadsAgent här.

 

Hyra i andra hand

Trots att det finns många hyresrätter i Hässleholm så kan det ta tid innan du får ett förstahandskontrakt. Ett bra alternativt är att hyra i andra hand. Det finns många privatpersoner som hyr ut ett rum eller hela sin lägenhet i Hässleholm. Det finns även små och större kollektiv där du kan bo tillsammans med trevliga människor. Tänk alltid på att din vardag ska passa in där du bor. Nedanför kommer lite tips till dig som är intresserad av att hyra i andra hand. 

När du hyr i andra hand ska du tänka på att du flyttar in i någon annans hem. Vissa hyresvärdar har regler eller förväntningar och det är viktigt att respektera dessa. Ett tips är att ta en kaffe med hyresvärden så du lär känna hen innan du flyttar in hos hen. Om ni inte är en match så kan detta hindra framtida problem. Det är också bra att veta vad hyresvärden förväntar av dig innan du flyttar in. Vissa personer vill ha mer privatliv och gillar stängda dörrar, andra personer vill gärna ha en relation till sin inneboende. Det är också viktigt att tänka på vad du vill. Trots allt är det ett hem och det ska vara ett ställe där du kan slappna av och känna dig som hemma.

Ett annat tips är att kontakta hyresvärden direkt n&