Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 2-rums lägenhet på 57 m² i Borås - Sjöbo Ekängsgatan 16 Borås - Sjöbo sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 57 m2
Antal rum 2
Hyra 7 170 kr.

Ekängsgatan 16


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1000kr/mån i rabatt och andra året får du 500kr/mån i rabatt. Ordinarie hyra är 8670kr/mån!
Välkommen att lämna din intresseanmälan för Ekängsgatan 16, en lägenhet om 2 rum och kök på 57 kvadratmeter. Lägenheten renoverades under juni 2018, således en fräsch och rymlig lägenhet. På Ekängsgatan bor du tryggt och har nära till såväl mataffär, förskolor -och skolor och busskommunikationerna är goda.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!


 


Information

Balkong Diskmaskin Eget elabonnemang Elektrisk komfortvärme i badrumsgolv Elektroniskt passagesystem Förråd på vind Garderober och klädkammare Glaskeramikhäll Rostfri med varmluftsugn Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Kombinerad kyl/frys Kombinerad Tvättmaskin och Torktumlare Kök med rostfria vitvaror Kök med rostfria vitvaror, dm och spiskåpa Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1627379