Validerad av Bostadshub:
Validated icon Ja

Hyr ett 2-rums lägenhet på 57 m² i Borås - Sjöbo Ekängsgatan 16 Borås - Sjöbo sweden

Bostadstyp Lägenhet
Storlek 57 m2
Antal rum 2
Hyra 7 170 kr.

Ekängsgatan 16


Personlig rabatterbjudande för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året får du 1500kr/mån i rabatt och andra året får du 750kr/mån i rabatt. Ordinarie hyra är 8 670kr/mån!
Välkommen till Ekängsgatan 16, en lägenhet om 2 rum och kök på 57 kvadratmeter. Lägenheten renoverades under juni 2018, således en fräsch och rymlig lägenhet. Här välkomnas du av en öppen hall med goda förvaringsutrymmen i form av garderober. Köket erbjuder vita luckor och diskmaskin. I det helkaklade badrummet finner du både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger på våning 2 och har en balkong som nås via vardagsrummet. På Ekängsgatan bor du tryggt och har nära till såväl mataffär, förskolor -och skolor och busskommunikationerna är goda. Busshållplats strax intill och gångavstånd till matbutik.
Den angivna hyran är enligt 2024 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!




Information

Balkong Diskmaskin Eget elabonnemang Elektrisk komfortvärme i badrumsgolv Elektroniskt passagesystem Förråd på vind Garderober och klädkammare Glaskeramikhäll Rostfri med varmluftsugn Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Kombinerad kyl/frys Kombinerad Tvättmaskin och Torktumlare Kök med rostfria vitvaror Kök med rostfria vitvaror, dm och spiskåpa Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Referensnummer 1627379