Introduktion

Tack för att du använder Bostadshub.se som är en av de främsta sökportalerna för bostäder i Sverige. Vi som arbetar med Bostadhub har drivit bostadsportaler sedan 1998 och har lång erfarenhet av branschen och mycket kunskap om bostadsmarknaden. Som användare av Bostadhub.se eller prenumerant på Bostadshub.se godkänner du våra regler och villkor. Hemsidan, annonser och innehåll, såväl som prenumerationstjänster har gjorts tillgängliga för dig av Bostadshub.se, Pilestræde 40B v3, DK-1112 Köpenhamn K, Danmark.

Användning av våra tjänster

Du kan skapa en bostadsagent, bostadsannonser samt en prenumeration hos Bostadshub.se. Inom relevanta kategorier och områden nedan, så samtycker du till att avstå från att göra följande:

Du samtycker till att överträdelse av ovanstående punkter kommer att resultera i omedelbar borttagning av din annons, sökagent och profil på Bostadshub.se.

Återkallanderätt

Vid köp av Bostadshub.se’s tjänster, har du en 14-dagars avbeställningsrätt om den inköpta tjänsten inte används. Vid skapandet av en profil och vid köp på Bostadshub.se tas den köpta produkten i bruk.

Vid köp av prenumeration informerar vi dig om att du har startat en prenumerationstjänst vilken förnyas var 30e dag för 299 kr.

Prenumerationen kan avslutas med omedelbar verkan fram tills slutet på den aktuella betalningsperioden. Vi återbetalar inga betalda belopp om det inte finns ett tekniskt fel. Om det finns ett tekniskt fel måste dokumentationen tillhandahållas av abonnenten.

Missbrukande av Bostadshub.se

Vi uppmanar att du kontaktar oss via vårt support system om du upplever några problem eller ser kränkande eller felaktigt innehåll på hemsidan så att vi kan säkerställa en hög kvalitet på våra bostadsannonser. Vi förbehåller oss rätten att ta bort innehåll och vidta tekniska och juridiska åtgärder för att utesluta användare från vår webbplats om vi tror att de orsakar problem eller att deras handlingar strider mot det som framgår i vår policy.
Vi kan besluta att använda några av dessa åtgärder, ta bort lagrat innehåll, eller utesluta en a