Introduktion

Tack för att du använder Bostadshub.se som är en av de främsta sökportalerna för bostäder i Sverige. Vi som arbetar med Bostadshub har drivit bostadsportaler sedan 1998 och har lång erfarenhet av branschen och mycket kunskap om bostadsmarknaden. Som användare av Bostadshub.se eller prenumerant på Bostadshub.se godkänner du våra regler och villkor. Hemsidan, annonser och innehåll såväl som prenumerationstjänster har gjorts tillgängliga för dig av Bostadshub.se, Pilestræde 40B v3, DK-1112 Köpenhamn K, Danmark.

Användning av våra tjänster

Du kan skapa en bostadsagent, bostadsannons, bostadssökarprofil eller ett abonnemang hos Bostadshub.se. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att avstå från att göra följande:

Du samtycker till att överträdelse av ovanstående punkter kommer att resultera i omedelbar borttagning av din annons, sökagent och profil på Bostadshub.se.

Återkallanderätt

Vid köp av Bostadshub.se’s tjänster, har du en 14-dagars avbeställningsrätt om den inköpta tjänsten inte används. Vid skapandet av en profil och vid köp på Bostadshub.se tas den köpta produkten i bruk.

Vid köp av prenumeration informerar vi dig om att du har startat en prenumerationstjänst vilken förnyas var 30e dag för 299 kr.

Prenumerationen kan avslutas med omedelbar verkan fram tills slutet på den aktuella betalningsperioden. Vi återbetalar inga betalda belopp om det inte finns ett tekniskt fel. Om det finns ett tekniskt fel måste dokumentationen tillhandahållas av abonnenten.

Missbrukande av Bostadshub.se

Vi uppmanar att du kontaktar oss via mejl info@bostadshub.se om du upplever några problem eller ser kränkande eller felaktigt innehåll på hemsidan så att vi kan säkerställa en hög kvalitet på våra bostadsannonser. Vi förbehåller oss rätten att ta bort innehåll och vidta tekniska och juridiska åtgärder för att utesluta användare från vår webbplats om vi tror att de orsakar problem eller att deras handlingar strider mot det som framgår i vår policy.
Vi kan besluta att använda några av dessa åtgärder, ta bort lagrat innehåll, eller utesluta en användare från vår webbplats. Bostadshub.se tar inget ansvar för att övervaka vår webbplats, våra tjänster eller för obehörigt eller olagligt innehåll eller användares felaktiga användning av vår webbplats eller våra tjänster.

Distribuering av din bostadsannons

Vissa av våra funktioner kan visa ditt innehåll genom andra källor för bostadssökande. Detta inkluderar tidningar, icke-anslutna webbplatser eller andra webbplatser som ingår i vårt annonsnätverk - liksom våra sociala nätverk vilket inkluderar Facebook-grupper samt sidor och Instagram.

Genom att använda våra tjänster samtycker du till att ditt innehåll kan visas på dessa plattformar, såväl som sociala nätverk och webbplatser.

Innehållsrättigheter

Du samtycker till att avstå från att kopiera, modifiera eller distribuera vår hemsida samt dess innehåll, upphovsrätter och varumärken.

Genom att skapa innehåll genom Bostadshub.se’s tjänster ger du Bostadshub obegränsad, fri, oåterkallelig rätt att publicera, ändra och göra kopior av hela eller delar av innehållet i fråga. Detta inkluderar data, text och bilder. Bostadshub.se använder denna rätt i syfte att lagra och visa dina annonser såväl som i marknadsföringssyfte på våra egna webbsidor samt i vårt nätverk vilket inkluderar ovan nämnda social media-plattformar.

Överträdelse

Rättmätiga ägare av upphovsrätt, varumärken eller annan immateriell egendom kan anmäla annonserat innehåll som kränker deras rättigheter and begära att innehållet tas bort. Vid rapportering skickas ett mejl till info@bostadshub.se med ämnesraden “Anmälan av upphovsrätt” vilket innehåller en detaljerad beskrivning av överträdelsen.

Priser och betalning

Du blir informerad om priset och betalningen innan du slutför ditt köp av tjänsten. Din prenumeration hos Bostadshub.se kostar 9 kr. för de första 3 dagarna vilket utgör en provperiod. Efter provperiodens slut fortsätter prenumerationen och du debiteras 299 kr.. Framöver debiteras du denna prenumerationsavgift på 299 kr. var 30e dag så länge du ej avbryter prenumerationen.

Våra priser är angivna i SEK och dessa kan komma att ändras. Dina betalningar är ej återbetalningsbara och du är ansvarig att betala i det fall den första betalningen inte går igenom.

Annonsering

Bostadshub.se erbjuder alla med en hyresbostad att skapa en annons på vår bostadsportal. När annonsen skapas lagras den i vår databas där den blir granskad och godkänd innan den publiceras för bostadssökande.

Sökagent

Alla bostadssökande har möjlighet att skapa en gratis sökagent här: https://bostadshub.se/bostadsagenter/ny.

Profil för bostadssökande

Bostadshub.se erbjuder alla bostadssökande att skapa en profil som visar att man söker bostad. Bostadssökande har därmed möjlighet att göra sig tillgänglig för kontakt från potentiella hyresvärdar.

Prenumerationen

Prenumerationen löper 30 dagar i taget och förnyas automatiskt vid slutet av varje prenumerationsperiod. Du har en provperiod på 3 dagar och prenumerationen är giltig från tidpunkten du registrerar dig och mottar ett välkomstmejl med ditt lösenord.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom din profilsida, tills slutet på den aktuella betalningsperioden.

Betalningen för din prenumeration är automatiskt debiterad vid slutet av prenumerationsperioden från det kredit- eller debitkort som du angav vid skapandet av din prenumeration. Du kommer ej motta ett mejl som notifierar dig om debiteringen.

Säkerhet

Kontakta info@bostadshub.se omedelbart om du misstänker att din mejladress eller lösenord för Bostadshub.se har blivit missbrukat.

Avslutande av konto

Du kan när som helst avsluta ditt konto hos Bostadshub.se med omedelbar verkan. Du kan klicka på “avslut