Om Bostadshub

Vilka är vi?

Bostadshub är en av Sveriges största sökmotorer för hyresrätter med nästan 2 miljoner besökande var år och med över 20 års erfarenhet med hyresrättsmarknaden.

Vår bostadsportal har över 15 anställda inom kundservice, marknadsföring och IT som dagligen jobbar med att göra det enklare för hyresgäster och hyresvärdar att hitta varandra. Vi jobbar konstant för att förbättra användarupplevelsen och på så sätt göra det så enkelt som möjligt att hitta en ny bostad.

Alla vardagar är vår kundservice öppen mellan 10-16 och är beredd att hjälpa dig per mail. Du kan även nå oss per telefon mellan 9.30-12 alla vardagar.

Vilka problem löser vi?

Den Svenska bostadsmarknaden består av hundratals fastighetsbolag med egna hyresrätter, samt massor av privata hyresvärdar som hyr ut enstaka bostäder.

Problemen som uppstår är många, när marknaden är så svårtillgänglig. Hur ska du hitta alla kontaktdetaljer till så många olika personer? Hur kan du vara säker på att boendet som de erbjuder är enligt dina kriterier? Hur ska du hitta bland alla bostäder? Och hur ser du till att du inte missar nya bostäder som passar dig när det finns 100-tals ställen att leta på?

Hos Bostadshub.se så ser vi till att du får presenterat alla bostadsalternativ genom att bara söka och filtrera efter dina kriterier.

Därför gör vi din bostadsjakt enklare, och ser till att du inte lägger massa onödig tid på att leta bostad, men snarare lägger den tiden på att faktiskt kontakta riktiga hyresvärdar.

Våra värderingar

Passion

Bostäder är vår passion, och vi älskar att hjälpa bostadssökande att hitta en ny bostad och lösa deras problem.

Agilitet

Genom att konstant försöka förbättras och lära sig av både framgångar och misstag skapar vi den bästa möjliga användarupplevelsen.

Konkurrenskraftiga

Vi satsar på att bli nummer ett i Sverige genom att snabbt agera och ta tag i möjligheter för att hjälpa våra kunder.

Effektivitet

Vi jobbar smart och hårt för att alltid se till att vår service presterar på toppnivå.

Integritet

Vi är alltid professionella och vill bli sedda som en seriös aktör på Svenska marknaden.

Behöver du hjälp?

+46 8 446 892 65 (måndag till fredag 09.30-12.00)

info@bostadshub.se (måndag till fredag 10.00-16.00)